„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
suigintou
Hamamelis pórustisztító tonik.
Miután letisztítottad az arcbőrödet, tegyél egy vattára vagy kozmetikai pamutra egy kis mennyiséget, majd kend be vele az arcodat belülről kifelé haladva. Arcpakolásként is lehet használni, ha az átitatott pamutot az arcodon hagyod egy kis ideig.
2023.05.05. 09:43
A márka minden tonerét kipróbálom, most ez volt soron. Az eddigiek közül eddig egyedül ez volt közepes. Alkoholt tartalmaz, emiatt sem fogom újravenni. Nem mindennap használtam, csak heti egyszer, így szerencsére a bőrömet nem bántotta. Elég férfias, arcszesz jellegű illata van, ami sokáig érződik is sajnos. Egyébként tette a dolgát, felfrissítette az arcom, de hidratálásra csak közepes. Főként akkor használtam, amikor pattanások jeleit vettem észre, és erre be is vált, azoknak ajánlom, akinek erre hajlamos a bőre.
2023.02.09. 21:46
Kellemes állagú frissítő toner. Kissé szárítja a kombinált bőröm, alkalmanként használom a reggeli rutin részeként.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.