Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Bioderma Sensibio Soothing Mask

3.6
Hozzáadva 2011.07.31.by

apolka

Intenzív hidratáló hatású maszk érzékeny bőrre. Eltünteti a fáradtság jeleit, a bőrt frissé, üdévé teszi. Kisimítja a dehidratáltság okozta ráncokat.

Kiszerelés: 75 ml

2024.09.16. 11:00

Érzékeny a bőröm, leginkább ezért vettem meg. Nagyon hamar beszívja a bőröm és jól hidratál.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.13. 10:58 - 2024.08.13. 10:32

Szeretem ezt az arcmaszkot, mert az érzékeny bőrömre nagyon jó. Puha lesz tőle az arcom. Heti 1x használom. Sokáig elég, mivel kevés kell belőle és nem drága.

Utoljára szerkesztve: 2024.08.13. 15:05 - 2023.10.21. 17:20

Érzékeny bőröm miatt vettem meg. Ráadásul nem olcsón, nem volt akciós. De úgy gondoltam h bioderma,ezért nem lehet rossz. Erre szétmarta a bőröm,rosacea bedurrant. Sajnos kukában landolt. Pedig a bioderma termékek nagyon jók. Sajnálom

2023.02.10. 15:16

Szerencsém volt, nagy Benu akcióban sikerült beszereznem 800 forintért és nem bántam meg. Nagyon szeretem, gyorsan beszívódik és nem hagy maga után semmiféle ragacsos érzetet.

Utoljára szerkesztve: 2020.09.25. 16:09 - 2020.09.25. 16:05

Ciki nem ciki, en sima hidratalokremkent hasznalom, nem maszkkent. Zsirosba hajlo kombinalt borom van, csak 1-2 borsonyit oszlatok el az egesz arcomon. Nekem ez untig eleg. Hihetetlen, de telen is. Igy hasznalva nekem anyagilag is megeri, mert lassan fogy. Szamomra egyszeru, de nagyszeru, nem tulzsufolt inciju hidratalokrem. Gyorsan beszivodik, nem hagy furcsa reteget, megfeleloen hidratal. Pont ilyet kerestem az aktiv hatóanyagos rutinom kiegeszitesekent. Nem 5 csillag, mert nem csodaszer, de nagyon jo termek.

2018.12.11. 19:11

Nekem bevált ez a maszk! Jól hidratál, hamar beszívódik és még le sem kell mosni! Nagyon szereti a bőröm ebben a hidegben.