Hajápolók
Lelőhely: Fodrászkellékes

Serical Latte Tejproteines Hajpakolás

4.2
Hozzáadva 2023.05.16.

Ápoló kezelés minden hajtípusra, de különösen a festett, szőkített és kémiailag kezelt hajra, amely tejfehérjében gazdag formulája által hidratálást, védelmet és revitalizálást kínál a hajnak. Használata után a haj puha, fényes, rugalmas, egészséges és élénk megjelenésű marad, színe pedig hosszabb ideig megőrzi intenzitását és fényét.

1990 Ft-tól

2025.04.03. 06:04

Nagyon szeretem az illatát és ár-érték arányban is jó. Puhább a haj tőle, de nem az a selymes hatás. Könnyebb a kifésülés a hajmosás után.

2025.03.30. 21:16

Hatalmas mennyiség, szuper ár. Igaz, nem professzionális termék, de hatását tekintve egész jó. Tejproteines, kellemes illatú. a megszokott sűrű hajmaszk állagtól egy kicsit hígabb. Samponozás előtti pakolásként ill. kondícionálóként is szoktam használni. Nekem bevált.

2025.03.26. 14:19

Szilikon mentes csoda! Szàraz hajra a legjobb pàr perces fennmaradós

2025.03.22. 16:15

Ár-érték arányban szerintem verhetetlen. Illata isteni. Az én hajam nagyon szereti.

2025.03.19. 13:02

Ez a márka a kedvenc hajpakolásomat csinálja. Próbáltam az összeset, ami az én hajtípusomnak megfelelő és mindet imádtam! Annyira puha selymes lesz tőle a hajam😍 ez a fajta is bevált!

Utoljára szerkesztve: 2025.03.15. 09:32 - 2025.03.15. 09:07

Nagyon sokáig használtam, egyik kedvenc termékem. Az illata nagyon kellemes, fél órát hagytam a hajamon, nagyon puhává varázsolta