Bliza
Erősítő és restrukturáló öblítés nélküli balzsam Jamaica-i ricinus olajjal, puhán hagyja a hajat, megkönnyíti ennek kifésülését és csökkenti az elektrizáltságot. Tökéletes azoknak, akik festik, simítják a hajukat vagy hőt és hővel működő eszközöket használnak vagy a dauer mellett döntöttek, de a természetes göndör és nagyon göndör haj számára és tökéletes. Tápanyag dús Jamaica-i ricinus olajjal és szerves Shea vajjal formulálva, ez az öblítés nélküli balzsam, táplálja és hidratálja a haja, visszaadja rugalmasságát, tehát fésülködés közben nem fog elszakadni, töredezni. Minden szálat egy vékony védőréteggel fedi és megelőzi a hajszálvégek töredezését.
2024.12.24. 10:08
Göndör vékonyszálú hajam van. Eddig kevés termékkel próbálkoztam, eddig Cantu-t használtam és nagy reményeket fűztem hozza. Sajnos nem vált be. Nehezíteni, nem nehezítette a hajam, de pár nap után olyan szinten zsíros lett tőle a fejbőröm, mintha egy hete nem mostam volna hajat. Valamennyire javított a hajam szerkezetén és kinézetén de biztos nem használom el.