Sleek Face Contour Kit
Ár: | 3795 Ft | Kategória: | Sminkek arcra | |||
Kiszerelés: | 14 g | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Müller | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: UnVraiAnge, Módosítva: 2021. október 21.
Kiszerelés: | 14 g | |
Lelőhely: | Müller | |
Kategória: | Sminkek arcra | |
Kétféle púdert tartalmazó paletta az arc kontúrozásához.
3 különböző árnyalatban kapható
Talc
Titanium Dioxide / CI 77891
CI 77947 / Zinc Oxide
VÁSÁROLD MEG
Nekem pont olyan a bőrszínem, hogy a Light árnyalat kontúrszíne tökéletes, és majdnem a highlighter semmi különös, de azért látszik nagyjából. Nagyon kellemes formula, nekem szépen felvihető, nem hideg, nem meleg árnyalat, valahol középen. Szeretni fogom.

A legvilágosabb árnyalat van meg, de a kontúr része még így sem passzol. Kicsit sötét nekem és nehéz kicsit eldolgozni. A highlighter szerintem szép, nagyon pigmentált.

Light árnyalatban van meg nekem, ami tökéletes a világos bőrömhöz. Csínyán kell bánni vele, mivel nagyon pigmentált és sok terméket vesz fel az ecset egyszerre. A highlighter része is csodás, szép színe van, tartós, nem tartalmaz nagy darabokat. Szerintem egy életre elég termék van benne:)

A highlighterjét nagyon szerettem, hamar el is fogyott. Sajnos, a kontúr szín nekem rettenetesen sötét, és csak hosszú fáradozás árán tudtam vállalhatóra eldolgozni. Sajnálom, hogy nem lehet kapni külön csak a highlightert, úgy szívesen újra venném. Eladó termékek között megtalálható, aki esetleg csak a kontúrra pályázik.

Számomra ez a tökéletes kontúr szín, nem az a tipikus meleg sárgás szín, inkább picit szürkésnek mondanám az arcra felvíve, ezáltal tökéletesen imitálja az árnyék színét az arcon(nekem a light árnyalat van meg). A tartóssága közepes, nem marad az arcon egésznap de azért 5-6 órát kibír!:) (a highlighter része nekem nem tetszik, túl csillámos, de nem hinném hogy bárki amiatt venné ezt meg)

A highlightert nem szeretem belole, nekem tul csillamos, nem pedig fenyes, amit en szeretek, viszont a bronzer csodas, nem sargas a boromon, szépen eldolgozhato, en konturnak hasznalom egyébként a vilagos boromon:)

A light árnyalatot használom, tökéletes a világos bőrömhöz. 2-3 éve biztosan megvan, használom is minden nap, de nagyon kevés fogy belőle, s ennyi idő után is tökéletes.

A medium árnyalatot vettem meg. A bronzer nem narancsos és nagyon pigmentált, leginkább a bahama mamához tudnám hasonlítani. A highlight viszont botrányos, púderknek túl fényes, highlightnak túl fénytelen. A soltice paletta után másra számítottam.

Bronzerként használom, mert sajnos nem az én kontúr színem,ahhoz viszont tökéletes. Nagyon szépen el lehet dolgozni, rétegezni is lehet. A mellette lévő highlightert használtam egy darabig, de nekem az túl csillámos, ezért sajnos csak 4 csillagot tudok adni.

A medium árnyalat van meg, és hát könnyen használható, szépen eldolgozható, szép, természetes eredményt lehet vele elérni.
Az ára sem olyan vészes szerintem.
Konturpalettából a kedvencem lett a trend it up palettája mellett.

Az ára sem olyan vészes szerintem.
Konturpalettából a kedvencem lett a trend it up palettája mellett.

Hidratálók: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Esters, Magnesium StearateEmolliensek: Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Esters, Pentaerythrityl Tetraisostearate
Emulgeálószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Tisztítószerek: Pentaerythrityl Tetraisostearate
Színezékek: Red 30 / CI 73360, Yellow 6 Lake / CI 15985, CI 77499, CI 77492, CI 77491, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide / CI 77891, CI 77947 / Zinc Oxide
Keményítőféle, melyet csomósodás elleni (anticaking) és sűrűség szabályozó anyagként használnak a kozmetikumokban. A truthinageing szerint az összetevő képes növelini a fényvédők faktorszámáti (mindössze 5% Aluminum Starch Octenylsuccinate 40%-al növelheti a Titanium Dioxide fényvédő képességét.) Az EWG szerint fő kockázata az összetevőnek, hogy nehéz fémmel és ólommal is szennyezett lehet. A CIR (Cosmetic Ingredient Review) szerint az összetevő használata bizonyos mennyiségi és minőségi előírásokat betartva biztonságos a kozmetikumokban.
Leggyakrabban ajakápoló termékekben használt bőrpuhító (emollient) anyag. Kiválóan tapad a bőrhöz és csillogó felületet hagy maga után. További infó: http://truthinaging.com/ingredients/bis-diglyceryl-polyacyladipate-2
Vasoxid féle. Az egyik leggyakrabban használt, fekete színű színezőanyag. Gyakran talákozhatunk vele smintermékekben, mivel szabályozza az alapozó sötétségét vagy épp feketeséget kölcsönöz a szempillaspirálnak.
Vasoxid fajta. A kozmetikumokban az egyik leggyakrabban használt, sárga színű színezőanyag.
Vasoxid. Az egyik leggyakrabban kozmetikumokban használt színezőanyag, mely rozsdavörös színt ad a termékeknek.
A jojobaolaj észtereinek komplex keveréke, wax szerű anyag. Kiváló bőrpuhító (emollient) és elzáró (occlusive) anyag, különösen ha glicerinnel van kombinálva. A jojoba észterekből jojoba "gyöngyöcskéket" (jojoba beads) is készítenek, melyet bőrradírokban használnak fizikai dörzsölő anyagként.
A Cosing szerint rengetegféle célra használhatják ezt a szappanszerű fehér port a kozmetikában. Csomósodásgátló, megfelelő állag előállítását segítő, színező, és bőr hidratációját elősegítő komponens a kencékben. A legtöbb hintőpor alapanyagai között ott találjuk, de sminkkészítményekben, alapozó krémekben is fontos alapanyag lehet.
Csillámpala. A kozmetikai termékekben csillogó hatást keltő, a termék tapadását elősegítő és csomósodását gátló ásványi összetevő, mely különféle szemcseméretben található meg a termékekben. A mineral makeupok gyakori összetevője.
Sűrűség szabályozó, átlátszatlanná tevő porszerű segéd anyag.
Bőrpuhító (emollient), emulgeáló és felületaktív anyag (surfactant).
Szintetikus polimer, melyet filmképző tulajdonsága miatt használnak a kozmetikumokban. Paula Begoun szerint biztonságos összetevő, gyakran használják orvosi műszerek alapanyagául is.
Más néven Talcum. Zsírkő. A zsírkő a természetben előforduló ásvány féle, melyet a kozmetikumokban leginkább por formában térfogatnövelő, töltőanyagként használnak. A CosIng besorolás szerint még bőrradírozó, összecsomósodást megakadályozó, átlátszatlanná tevő és bőrvédő összetevő. Bár felmerült a gyanú, hogy a zsírkő belégzése az esetleges azbeszttartalma miatt esetleg rákkeltő lehet, Paula Begoun szerint átfogó kutatások mutatják, hogy a zsírkő tartalmú kozmetikumok nem növelik a használókban a tüdőrák kockázatát. A folyamatban lévő viták és jogi problémák ellenére az azbesztmentes talkumot biztonságosnak tekintik a sminkben és a bőrápolásban, bár ajánlatos kerülni a laza por állagú talkumot a nemi szervek területén illetve sérült bőrön.
Ásványi színezék UV-visszaverő és -védő tulajdonságokkal. Gyulladáscsökkentő hatású.