Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
ausmorzs
2024.04.09. 20:38
Nem szeretem a mentolos fogápolási termékeket, így próbáltam ki. Már sokszor újra vettem, csak jó tapasztalatom van. Egyre kevesebb helyen lehet hozzájutni, így több darabbal rendelem. Nagyon kevés kell belőle, így sokáig elég. Használtam kókuszolajat is öblögetésre, de ennek azért sokkal kellemesebb az állaga.
2024.03.26. 21:44
Imádom! A használata után nem érzem azt, hogy ki kell öblítenem még vízzel. Szeretem az ízét, többször is újravettem már.
2023.07.24. 11:22
Azért vettem, mert a mentolos szájvizek mindig csípnek. Ez ugyanúgy frissít, talán még jobban is, mert nem akarom 2 másodperc múlva kiköpni, ezért talán van több hatóideje. Nekem tetszik a kókuszos íz is. Már újravettem és még fogom is.
2023.06.23. 11:18
Kedvenc szájvizem, a hozzá tartozó kókuszos Biomed fogkrém mellett használom. Nem irritál, nem csíp, nem kell utána vízzel kiöblíteni a számat az elviselhetetlen égető érzés miatt. Az összetevői végett is a Biomed családot választottam és teljességgel elképzelhetetlennek tartom, hogy a Listerint ismét a számba vegyem!
2022.07.22. 22:21
Borzasztóan kellemetlen íze volt a terméknek számomra, nem is tudtam elhasználni. Komfortérzetet sem biztosított használata után.
2021.04.09. 17:56
Kedvencem! Nem irritál, nem csíp, kellemesen tisztít és ápol. Használat után olyan érzésem van, mintha egy finom bevonatot képezne a fogaimon. Sokadjára veszem újra!