Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
gabi79
2022.07.27. 10:17
Nagyon szépen befogta a hajam és nem is kopik.Igaz,a 7-es sötétszőke szín barna lett,de egyenletes szép barna.Iszonyat büdös volt,gondoltam megnézem mégegyszer az összetevőket....akkor láttam hogy PPD is van benne és egyéb finomságok. hát így nem csoda hogy ilyen jól működik,kicsit szomorú vagyok,nem merem újra venni
2016.06.05. 08:58
A 6.7 matt barna szín került a kosaramba azzal a reménnyel, hogy szépen kiüti a rezes, vöröses borzalmat a hajamból amit a Casting Sunkiss jelly és az arra festett 6.1 illetve 6 Alfaparf barnák okoztak. A fodrászkellékes lánynak áldom azóta is a nevét, hogy ezt a festéket ajánlotta. Szépen elfedte a vöröses csilogást, nem lett sötétebb egyáltalán, mint amit ígér, nem csípett, nem volt büdös, elég folyós, de viszonylag könnyen tudtam dolgozni vele. Remélem nem kopik gyorsan, megadom neki most az 5öst, ha valami fejlemeny van a hetek múlásával akkor update :-) ja és még az ára ami említésre méltó, ennyi pénzért ajándék oxival fizettem érte 1800 ft-ot.
Utoljára szerkesztve: 2015.06.23. 07:57 - 2015.06.23. 07:56
Meguntam a szőkített hajamat, ami eredetileg kb. 7-es színű barna, és eléggé tönkrement a szőkítéstől. Ezt a festéket vettem rá (itthoni festésre, barátnőm csinálta). 4-es barnát, hogy ha akarom, máskor tudjak sötétebbet venni, de egyelőre legyen ez elég. Nem lett a hajam szárazabb sem tőle. Nagyon jó ára van a mennyiségéhez és a minőségéhez képest is. Sokan azt mondták, hogy 2 hajmosás után úgy fogok kinézni, mint akinek elrontották a hajfestését és foltosan fog kikopni. Hát semmi ilyesmi gondom nem volt, 2 hete festettem, és épphogy csak látszik egy kicsit alatta a szőke csillogás, de a 2. festésnél biztosan el fogja már takarni.A színnel is meg vagyok elégedve, mivel teljesen olyan színt kaptam, amilyet vártam (amit a színpalettán is kinéztem), ezért 5 csillag!
2015.05.01. 14:39
amióta megjelent használom, én és a vendégeim is megvagyunk vele elégedve! 100 ml és ahhoz képest nem drága, kiméletes viszont brutál jó színei vannak!
2015.04.24. 12:31
10.32-eset vettem 12-es oxival, mindenképp valami kímélő hajfestéket akartam így rá esett a választásom a csupán 1%-os ammónia tartalmával. Fodrásszal festettük, semmi szaga nincsen, nagyon kicsit csípett de nem vészes, és marhajó színe lett a búrámnak :) Tényleg szép egyenletes szőke, bézses-hamvas szín, és hajmosás után se kopott belőle és 2 alkalomra elég. Maradok ennél a festéknél, szerintem szuper ár/érték arányban!
2014.11.28. 20:06
Nekem sajnos nem vált be,pedig nagy reményeket fűztem hozzá.Sokkal sárgásabbak az árnyalatai ,mint a színskálán.Pedig egy extra hamvas árnyalatot választottam.Pozitívum,hogy tényleg csillog-villog a haj.Nem venném újra.