Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Makk Zsuzsó
2023-ban megújult összetétel!
Illat- és alkoholmentes fényvédő napérzékenység ellen gyermekeknek, érzékeny bőrű felnőtteknek.
Vízálló, azonnali védőhatás, 24 órás hidratálás, vegán termék.
2024.07.19. 07:57
Nincs illata, nem csip nem irrital. Nem egtem le bar 1 orankent kenegetem.Viszont elegge zsiros az allaga es ha este marad rajtam kicsit nehez lemosni. De ugy nincs vele baj. Nem hiszem h ujraveszem.
2023.07.25. 09:11
Skinfluenszerek hatására vásároltam meg, hogy kipróbáljam arcra, mint fényvédő. Természetesen elsőre kizárólag a kasszánál található állványról választottam egy kis kiszerelésű, 50 ml-es utazó változatot. Arcra abszolút nem nyerő, már csak azért sem, mert iszonyatosan testes és nehéz, emellett nagyon fehér lesz az arcbőr tőle. Megterheli nagyon, de nem vonható le belőle, mert funkcióját tekintve ez a termék egy testre szánt naptej. 1-2 alkalommal megpróbálkoztam, hogy arcra használom, de végül testre használtam el, így a termék teljesen rendben volt.
2023.07.04. 14:26
Vártam egy kicsit, hogy olyan véleményt tudjak írni, amiért nem tiltanak ki. :D Ez egy isten csapása! :S Nem vagyok rosszindulatú, de szívből kívánom, hogy aki kifejlesztette, piacra dobta, ne használhasson mást. Fehér a bőröm... NAGYON. Éppen ezért vigyázok rá, kerülöm a napot, ruhával/kalappal takarom magam és fényvédőzöm. Ez konkrétan alkalmatlan a feladatára. Hétvégén úgy leégtem vele, mint a sicc. Elviseltem volna, hogy olyan rohadt olajos, mintha étolajban úsztam volna és nem szívódik be. Az se érdekelt volna, hogy tapad, mint a ragasztó és megfogja a ruhát. Benne van a pakliban. De hogy reggel 8.30 és 10.00 között két kenéssel, hatóidőt kivárva, teáskanállal kimérve, hogy tutira meglegyen a kellő mennyiség, leégtem, az nem normális!! Oké, nem hámlósra égtem, csak lepirultam, de a konkurencia termékével miért nem szoktam? Vagy az Altruisttal? Ez egy vicc. Ha lenne gyerekem, pénzért se kenném rá.
2023.07.01. 15:07
A testre szerintem tökéletes. Arcra mást használok. Könnyed állag.