Sunday Riley Juno Hydroactive Cellular Face Oil
Ár: | £27 | Kategória: | Szérumok, Kezelések | |||
Kiszerelés: | 15 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: hambi, Módosítva: 2019. június 24.
Ár: | £27 | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Szérumok, Kezelések | |
Egy egyedülálló száraz olajkeverék, amely elősegíti a bőr sugárzó fényét. Könnyen és gyorsan felszívódó olajok keveréke, a bőrt táplálja és helyreállítja annak vitalitását bőrtípustól függetlenül. Áfonya és vörös málnamagolajok természetes UV-védelmet nyújtanak, míg a gránátalma, áfonya és chardonnay szőlőmagolajok antioxidánsokkal vannak tele, hogy védjenek a szabad gyököket ellen. Az argánolaj segít javítani a rugalmasságon és a fekete köménymagolaj pedig nyugtató hatású.
Vaccinium Corymbosum (Blueberry) Seed Oil
eo I i
Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil
Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil
eo
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Nekem ez nagyon életmentő olyankor amikor rájön az arcomra a hoppáré és évszaktól független eldönti, hogy ő most halálosan kiszárad. A kis kiszerelést vettem meg novemberben, de nem is látszik, hogy használtam volna pedig majdnem minden este használom (1 cseppet szoktam csak, mivel csak koncentráltan rakom, de nem is igényel a bőröm belőle többet). Oregano, illetve pizza illata van.

Nagyon jol mulodik az erzekeny, kombinalt borommel, ami az orcakon rosaceas es vizhianyos, a tobbi reszen zsiros es pattanasokra hajlamos. ez az olaj szepen hidratal, lehuzza a pirossagot es nem okoz pattanasokat. finom illata van, csak termeszetes osszetevok vannak benne, elsoosztalyu szemkornyekre is, de kenem az ajkaimra, a kezfejemre ( ekcemara kivalo! ) sot, akar a hajamra is siman.
egybol a nagy kiszerelest vettem meg, 3. honapja napi 1-2 alkalommal hasznalom es max 4-5 csepp eleg az egesz fejemre. ugy velem, kb 1 evig kitart majd a 30ml, en buzditanek mindenkit a nagyobb kiszereles megvasarlasara.

Antioxidánsok: Vitis Vinifera (Grape) Seed OilEmolliensek: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Daucus Carota Sativa (Carrot) Seed Oil, Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Seed Oil, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil
Illatanyagok: Nigella Sativa (Black Cumin) Seed Oil
Szőlőmagolaj, mely zsírsavakban gazdag, kiváló bőrpuhító hatású, illatmentes emollient olaj, ráadásul még erős antioxidáns tulajdonsága is van. A szőlőmagolaj e szerint a kutatás szerint nagyjából 69% linolsavat, 16% olajsavat, 7% palmitinsavat, 4% sztearinsavat, és 0,1% linolénsavat tartalmaz.
Répa olaj. B-, C, D, és E- vitamin tartalma elősegíti a bőr természetes megújulását és védekezését, kiváló antioxidáns. A dermaxime szerint a répa olaj az egyik legkiválóbb növényi olaj a száraz, öregedő bőr megújítására.
A fehér tajtékvirág magjából kivont olaj. Illatmentes, ehető. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint dezodoráló és emolient hatású összetevő. Fitoszterolokban és E vitaminokban gazdag olaj, ami nagyon stabil, mivel a fő alkotóelemei a hosszú láncú zsírsavak. Omega 3 és 9 tartalmával segít megőrízni a bőr és haj nedvességtartalmát.