Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Lelőhely: Független sunrider forgalmazók, online

Sunrider Kandesn Pure Tisztító Olaj

Hozzáadva 2023.09.04.by

Sunridercorporate

Ez a nyugtató, könnyed tisztítóolaj méregteleníti a bőrt, miközben gyengéden eltávolítja a szennyeződéseket, a felesleges faggyút és az  olajos alapú szennyeződéseket. Még a vízálló sminket, a fényvédő krémeket és a makacs terméklerakódásokat is feloldja. Olyan természetes növényi összetevőket tartalmaz, mint a sárgabarackmag olaj, az aloe vera levél és a jojobamag olaj, melyek aktívan táplálják bőrét, miközben mélyen megtisztítják pórusait.

20 193 Ft-tól

2023.09.13. 21:35

65 and above korcsoport

Olyan selymes, jó érzés még a szemem körül is !!! A dekoltázson is csodás érzés !!! Lemosás után mintha jobban kapnék levegőt ! Minden pórusom az arcon oxigénhez jut ! Gyönyörű, finom rózsaszínűvé változik az orca !!! A selymes puhaság érzete nagyon kellemes !!! Dr Lepsényi Veronika

2023.09.07. 19:11

65 and above korcsoport

Elképesztően hatásos termék! A minta csomaggal bekentem a karomat, a dekoltásomat és az arcomat is! ..csak órák múlva mostam le..Napokig olyan finom volt a bőröm,mint baba koromban! :) Ha igazán különlegesen jót akarsz tenni a bőröddel, akkor ezt a terméket-termé családot próbáld ki! próbáld ki!

2023.09.06. 15:35

65 and above korcsoport

Azt azért nem gondoltam volna, hogy egy olajjal fogom eltávolítani a "zsír alapu" szennyeződéseket, mint pl. alapozó, smink. Mégis így lett. És milyen egyszerű, milyen remek érzés.