sydney
A LaNouvel Cellular NutriSerum fő összetevője a nagy mennyiségű hialuronsav. A szérum szabadalmaztatott formulája aloe verát és sok más értékes növényi kivonatot tartalmaz, amelyek segítenek bőrnek felvenni és a megfelelő helyre juttatni a vízmegkötő hatóanyagot. A szérum tele van antioxidánsokkal és bőrtápláló aminosavakkal, serkenti a kollagéntermelést, nem tömíti el a pórusokat. Hatóanyagai mélyen behatolnak a bőrbe, és az eredmény frissebb, fiatalosabb, ragyogóbb arcbőr!
2015.03.25. 06:54
Az itteni tapasztalatok / vélemények alapján rendeltem meg. Az illatát imádom. Estére szoktam használni a krém alá. Látványos változást nem észleltem, de remélem, hogy csak jót tesz. Összetevői és ára alapján a legjobb termék.
Utoljára szerkesztve: 2015.03.30. 21:37 - 2015.03.21. 00:57
Ajándékba kaptam a szérumot a rendeléseim mellé. Először reggel-este próbáltam használni a krémjeim alá de úgy sok volt, maradt az éjszakai krém alá felvivős módszer. Nem kell sok belőle , hamar felszívódik, rugalmas és telt lesz tőle a bőr. A termékcsalád többi tagját is használom , jól kiegészìti őket.Az illatáról nem tudok nyilatkozni .Nyílván újrarendelem.Update: Újrarendeltem és beillesztettem a napi rutinomba. Reggel PC szerum , este ez. Jól kijönnek . A nagyobb kiszerelésnek érzem az illatát . Finom. Lehet, ez azért volt mert az ajándékba kapott előző szérum már fél éve lejárt? Hmmm... az azért nem volt elegáns . De megérte bevállalni. Megszerettem. Felpontozom.
2015.01.23. 12:28
Elhasználtam 1-et ,és nem rendeltem újra. Nekem nagyon hamar elfogyott,szinte itta a bőröm,de csodás változást ennek ellenére nem láttam. A másik ok amiért nem rendelem újra az a szállítási költség,röhejes hogy Amerikából az iherbtől rendelek 4 dollár, Olszországba Magyarországról majdnem 20 eurót fizettem,postai szállítás!! Találtam nála egy jobb és olcsóbb szérumot,aminek tényleg WOW a hatása...már a negyedik üveget rendeltem meg.
2014.12.26. 16:47
Nagyon megszerettem ezt a szérumot. Először mintát kaptam belőle, de annyira megtetszett, hogy beszereztem teljes kiszerelésben is. Pillanatok alatt beszívódik, és nem hagy maga után semmilyen kellemetlen réteget, ami számomra nagy előny. A bőröm szép, egészséges fényű lesz tőle, sokszor nem is használok utána hidratáló krémet.
2014.07.08. 07:16
Gyönyörű összetevői miatt és az itteni vélemények alapján megrendeltem. Nekem nagyon rózsás az illata, de gondolom meg fogom szokni. Ezenkívül minden rendben, jó kis szérumnak tűnik, nem ragad, gyorsan beissza a bőröm. Este használtam 1x, előtte, utána a szokásos arcápolás és reggel néztem a tükörbe, hogy ez tényleg a szérum egyszeri használata miatt ilyen más? Szebb egységesebb bőrkép, simaság.
2014.05.12. 21:21
A hosszutavu hatasat meg nem tudom, de a hasznalata kellemes. A borom boldog es puha tole.A csomagolastol viszont sirok: olyan szuk a nyaka, hogy amikor a pipettat visszadugom, egy csomo szerum felpumpalodik es kifolyik a nyakara - tiszta pocsekolas. :(De csakazertis 5*.