Synergen

Ár:   700 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   30 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Rossmann   Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

A krémet és az összetevőket feltöltötte: Riruka, Módosítva: 2012. január 16.

Kiszerelés:   30 db
Lelőhely:   Rossmann
Kategória:   Lemosók, Tonikok
Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

Tiria

sailorluna

Bőrtípus: Zsíros
2018. augusztus 6.

elhasználgattam, leszedett még egy kis szennyeződést arcmosás után is. a pattanásaimon nem segített. túl kicsik a korongok, és drága a hatásához képest, emiatt nem is vásároltam újra.

Bőrtípus: Zsíros |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2018. augusztus 6.

Aprile

2016. március 31.

Egy nagy akcióban sikerült megvennem, el is használtam, de különösebben nem tetszett. Kicsit csípett elsőre, a sminkem sem távolította el rendesen, és az arcommal sem kezdett semmi különöset. Határeset; nem jó, nem rossz, így biztos nem fogom újravenni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. március 31.

Akara

2015. október 3.

Nagyon jól bevált, venni fogok még párat. Arra használom, hogy amikor reggeltől estig szaladgálok, nap közben áttörölgessem vele az arcom, hogy ne legyen olyan olajos, illetve higiéniai okokból. A pattanások száma mérséklődött, de nem ettől a terméktől vártam. Nem szárít, nem tapad tőle a bőröm, de alapos. A csomagolása praktikus, bár egy kicsit zavar, hogy a tapadó fólia összeszedi picit a koszt. Nem száradt ki annyira, mint amennyire számítottam, szóval szerintem ki fog tartani a csomag végéig, de azért fogy a lötyi. Praktikus, mindig ott lesz a táskámban. Szerintem a 700 Ft-os ár 30 db-ért - ami így több, mint egy hónapra elég - korrekt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. október 3.

ST

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2013. december 29.

Utazáshoz csak ezt használom. Elég alapos, de nem brutális :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2013. december 29.

Utazáshoz csak ezt használom. Elég alapos, de nem brutális :)

andi91

2013. február 18.

Ez egy tipikus "must have" cucc, jó a pattanásokra, jó sminket leszedni vagy csak simán a nap végén áttörölni az arcomat, szépen tisztít! Nem szárít, nem ragad és ráadásul még az ára is teljesen korrekt. Engem meggyőzött ;)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. február 18.

terke29

Korcsoport:  -
2013. február 17.

Ez egy olyan isteni-tuti-nagyonjóó dolog,hogy elmondani sem tudom!!!(leírom)
Kerek lapocska perforált,így kicsit könnyebben ledörzsöli a sminket(igen leszedi azt is),nem szárít,mégis kevesebb a pattanás vele,mint nélküle.Mondjuk én elvetemült kutyulós vagyok,én szoktam a tasakba teafaolajat csepegtetni pluszba.Nagyon szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2013. február 17.

Ez egy olyan isteni-tuti-nagyonjóó dolog,hogy elmondani sem tudom!!!(leírom)

Ropi

2013. január 2.

Egész jó. Kipróbáltam és a sminket is lehozza, semmi baj nem lesz. A pattanásokkal nem nagyon gyürkőzik meg, de a kisebbeket eltünteti.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2013. január 2.

lilla93

2012. október 12.

Mióta ezt használom, sokkal kevesebb a pattanásom. Örülök, hogy bár extra erős, mégsem szárít nagyon. Praktikus a kiszerelése is és az illata is tök jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2012. október 12.

baloghno

2012. október 3.

nekem nem vált be, nem is csíp, számomra "vizes" lapocskák, pattanásra nem használ semmit se

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. október 3.

solyaorsolya

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2012. február 11.

Erősen és szépen tisztít, a lapocskák rendesen át vannak itatva tonikkal, kombinált bőrömet egy kicsit szárította de ennyi még belefér. Sminkmaradványokat teljesen eltávolította. Kiváló lehet utazásra vagy napközben áttörlésre, kevés helyet foglal a táskában, praktikus, könnyen visszazárható kiszerelés. 150Ft-ért vettem leértékelve, 30 db lapocska napi adag tonikkal együtt nem jönne ki ennyiből sosem. Eredeti ára 699Ft, teljes áron is megvenném.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2012. február 11.

Hidratálók: Glycerin, Zinc PCA
Kémiai hámlasztók: Citric Acid

Glycerin h 0 0

Búzából, kukoricából, burgonyából és kókuszból kinyert enyhe, növényi eredetű felületaktív szer. A CosIng besorolása szerint tisztító, habképző funkciója van, illetve segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát is. A leggyakrabban enyhe, kímélő vagy natúr samponokban találkozhatunk az összetevővel.

Gyengéd felületaktív anyag. Kíméletes tisztítók, babaápoló termékek, könnymentes babasamponok gyakori összetevője. Enyhén habosító hatású.

Vízmegkötő tulajdonsága is van, de leginkább segédanyagként használatos rendkívül kis mennyiségben, hogy a krém hidegben ne fagyjon meg, melegben pedig ne olvadjon meg.

A cink önmagában a pattanások ellen hatásos gyulladáscsökkentő, míg a PCA (pyrrolidone carboxylic acid) egy aminosav származék, ami egy a bőrben természetesen is megtalálható hidratáló elem (NMF - natural moisterizing factor). A cink PCA állítólag nem csak hogy e kettő összetevő előnyét ötvözi, hanem még csökkenti is a bőr faggyútermelését (amit a cink magában nem tesz meg).

Ph stabilizáló, maszkoló (nem kívánt illat, íz semlegesítése) és kelátképző (a víz révén a kozmetikumokban lévő fémionokat stabilizáló) segédanyag.

Tartósítószer, mely a kozmetikumokban használt tartósítók között kevéssé irritálónak számít. Ecocert által is jóvhagyott természetes összetevő.

Gomba és baktérium ellenes hatású tartósítószer, melyet 0.6%-os vagy az alatti koncentrációban használnak.

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.