Lady Stella

Ár:   960 Ft   Kategória:   Lemosók, Tonikok
Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   fodrászkellékes, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: hexybaby, az összetevőket feltöltötte: Kyttyna, Módosítva: 2015. január 5.

Kiszerelés:   Hiányzik. Feltöltöm
Lelőhely:   fodrászkellékes, online
Kategória:   Lemosók, Tonikok

Alkalmazása minden bőrtípusra javasolt, kímélő, arctisztító tej. Mélyrehatóan tisztító hatású, eltávolítja a sminket és az egyéb szennyeződéseket.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

sibi

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
Korcsoport:  -
2018. szeptember 28.

Szuper jó!-és magyar 100%! Teljesen rendbehozta a seboreás arcom, síma, pirosság mentes lett! Lecserélem a több ezer forintos krémeit erre!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2018. szeptember 28.

Bogaly

2017. július 2.

Ajándékcsomagban volt, eddig nem hasznaltam arctejet, de nagyon tetszik!Szépen leszedi a sminket!Nagyon megérte!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2017. július 2.

Kromatophora

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. február 3.

Maximálisan elégedett vagyok, kellemes a textúrája, jó az illata és leszedi a smink maradékait. Nekem ezek a szőlőmagolajos termékek maximálisan beváltak, pedig ennél az arctejnél is szkeptikus voltam mielőtt használni kezdtem. De csakis ajánlani tudom! Sokkal emberibbek és működőbbek ezek az egyszerű csomagolású és nem agyonreklámozott Stella termékek mint az összes többi nagy márka.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. február 3.

Mooca

2015. április 18.

880 ért veszem, már 1-2 éve ezt használom. Sminklemosásra tökéletes. Eleinte még hozzá kellett h szokjon a bőrőm,jól működik.:)

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2015. április 18.

Vancsi

2015. január 15.

Sminklemosásra használom (szemfestékre is), sokig elég,a szemfestéket is leszedi, nem drága elégedett vagyok vele.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2015. január 15.

agiv

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2014. október 9.

én ezt használom sminklemosásra,a pumpás kiszerelését, nagyon szeretem,mindent lehoz,hidratált puha lesz az arcom,nem irritál.ha hosszútávon is ilyen jó lesz ennél maradok.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. október 9.

pronto

Bőrprobléma: Bőröregedés
2014. szeptember 18.

túl sűrű és lemosva zsíros hatást kelt a bőröm. az illata kellemes, de elég 90-es évek. nincs vele nagy baj, nem szenvedek tőle, de nem fogom újra venni.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. szeptember 18.

mrs.criss

2014. augusztus 28.

jó áron lenne,nagy reményeket fűztem hozzá, de csípi a szemem....vhogy csak elhasználom

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. augusztus 28.

biologist_m.d.

2014. március 1.

Pár éve használtam, de csak szemfesték lemosására. Alapozót a tonikkal töröltem le, mert nehéznek találtam. Szememről szépen lehozta a festéket.
Amúgy Nagyikám a LS termékekre esküszik, 65 éves, egy ránc nincs rajta :)) (meg persze genetika)
Nagyiért 5 pont.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. március 1.

Nagyiért 5 pont.

Akane

2014. február 4.

Sminklemosónak egész jó, de nekem túl sűrű, képtelenség rendesen kiszedni a tárolóból (pumpásom és sima is volt). Ha már Stella arctej, akkor a kalendulás sokkal jobb.

Update: Tesóm elszedte tőlem ezt, és ő azt mondta, hogy imádja, hogy ilyen sűrű, nem folyik szanaszét, és minden sminket leszed, valamint kedveli az illatát is, mert kellemes. Ő a kalendulásat nem szereti, mert folyik. :) Úgyhogy kettőnk véleményét átlagolva 4 csillagot kap. :)

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. február 4.

Antioxidánsok: Olea Europaea (Olive) Oil, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract
Gyulladáscsökkentők: Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract
Hidratálók: Propylene Glycol, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract

Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.

Mesterséges olaj, amit bőrpuhító (emolliens), sűrítő, és sikosító (a krémet könnyebben kenhetővé tevő) anyagént használnak. A zsíros bőrűeknek és pattanásokra hajlamosaknak érdemes kerülni, mert komedogén (pattanásokat okozó) és pórus elzáró összetevőnek számít.

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Olívaolaj. Kiváló természetes emolliens és hidratáló összetevő a száraz bőrre. Számos, a bőr számára hasznos anyag forrása: polifenolok (antioxidáns), squalane, zsírsavak (elsősorban olajsav, melyből akár 55-83%-ot is tartalmazhat) és E-vitamin is található benne. Néhány állatokon végzett kísérlet arra is utal, hogy védi a bőrt az UVB-sugárzás okozta károktól. A squalene egyik legjobb növényi forrása.

Sok adalékanyag és enzim is jól oldódik benne. A többi glikolhoz hasonlóan vízmegkötő, hidratáló anyagként használt a kozmetikai iparban - a beautybreains szerint a hidratáló hatása a glicerinéhez hasonló. Segít megőrizni a krém állagát (hogy a krém ne olvadjon meg nagy melegben, illetve ne fagyjon meg nagy hidegben) valamint segíti a többi összetevő beszívódását. Az összetevővel kapcsolatban felmerült, hogy az arra hajlamosaknál allergiás, ekcémás tüneteket (kontakt dermatitist) válthat ki.

Methylparaben i I ta I par 0 0

Tartósítószer, a leggyakrabban használt parabénfajta. Hatékony és a bőr számára gyengéd baktérium- és gombaölő szer. A methylparabent tartalmazó termékek növelhetik az UVB által okozott károsodást a bőrben, ezért tanácsos a methylparaben-tartalmú termékek mellett fényvédőt használni. A parabének kapcsán felmerült a gyanú, hogy szerepük lehet a rák kialakulásában, befolyásolhatják a természetes ösztrogén szintet, felhalmozódhatnak a szövetekben és növelhetik az UVB okozta DNS károkat a sejtekben, viszont az FDA szerint nincs ok aggodalomra az összetevő kozmetikai termékekben való használatával kapcsolatban, már csak azért sem, mert a hatályos EU szabályozás szerint a parabének egyenkénti aránya a kozmetikumokban legfeljebb 0.4% lehet.

Más néven GMS (Glyceryl Monostearate). Színtelen, szagtalan, édes ízű nedvszívó por, a sztearin sav glicerin észtere. Pálmaolajban, szójaolajban, különféle zöldségekben és az emberi szervezetben is megtalálható zsírsav. A kozmetikumokban bőrpuhító (emollient) és emulgeálószerként használt. Állítólag védi a bőrt a káros szabadgyökök ellen is. Részletesebb információ a truthinagingen.

Erősen lúgos (pH 10) pH szabályozó, amely segít a kozmetikai készítmények megfelelő pH-értékének a beállításában.

A kínai teacserje nem fermentált változatának a kivonata, közkeletűbb néven zöldtea-kivonat. Jelentős mennyiségű szakirodalom támasztja alá a zöld teának, illetve a benne lévő aktív komponenseknek (EGCG és a zöld tea polifenolok, GTPPs) a számos kedvező hatását a bőrre. Kiváló antioxidáns és gyulladáscsökkentő összetevő, rákellenes tulajdonsága is van. Különösen jól dokumentált a zöld tea napsugarak, illetve UVB károk elleni védő képessége. A kozmetikumokba kerülő zöld tea kivonat minősége nagyban eltérő lehet a benne lévő aktív komponensek (EGCG és polifenolok) mennyiségétől függően. (Forrás: Seminars in Cutaneous Medicine and Surgery, Vol 27, 2008, Natural approaches to management of photoaging)