Sminkek arcra

4.5
Hozzáadva 2022.03.28.by

Indigo

9 g

A púder bársonyosan puha textúrája ecsettel könnyen felvihető és matt valamint egyenletes megjelenést kölcsönöz az arcbőr számára.

4 árnyalatban kapható

2022.08.21. 17:13

Körülbelül 1 hónapja használom a natural beige árnyalatot és vegyes érzéseim vannak.Eddig a l'oreal perfect match púderét használtam, de sajnos mitesszereket okozott, és sokszor össze állt a tetején egy furcsa fényes réteg, amit mindig le kellett kaparnom, hogy tudjam használni. Ennél a púdernél ez nincs meg. Olcsó de viszont gyorsan fogy, passzol a bőrszínemhez, de mivel kompakt púder azt hittem fel lehet vinni pamaccsal, de önmagában nem elég a pamacs, a végén el kell dolgozni egy ecsettel is, hogy szép legyen a végeredmény, és ne úgy nézzek ki, mint aki belefejelt egy adag lisztbe.Tartósságát tekintve szerintem nem rossz, pedig eléggé zsírosodó bőröm van, főleg ilyen meleg időben, de még így is kell neki 6-7 óra, hogy átfényesedjen egy kicsit, olyankor, ha van rá lehetőségem, újra átütögetem ecsettel és már nem is fénylik.Ár-érték arányban szerintem egy egész jó termék, van belőle még egy bontatlan csomagom, de valószínűleg ha azt elhasználtam keresni fogok mást, mert hiába kompakt, mégsem teljesen az, pamacs sincs hozzá, és az orrom alatt kicsi pattanások vannak, amióta használom.

2021.02.21. 07:18

Nem tud semmi különöset, ár-érték arányban megéri beruházni rá. Egy sima púder, jó használni.

2020.11.21. 21:37

Nem használok rendszeresen alapozót, púdert is inkább csak a melegebb időkben. Egy kis fedése van, jól mattít és egész hosszan tart a hatása. Elégedett vagyok vele, de fogok még kísérletezni mással.

2020.07.05. 08:02

Már jó ideje csak színtelen púdert használok fixálásra, de sajnos megint előjöttek a bőrhibáim, amikre a korrektor önmagában már kevés, így vettem egyet ebből a púderből. Az egyedüli, amit kifogásolni tudok, az a színskála, ugyanis a legvilágosabb árnyalat is majdnem sötét lett a nyári színemhez, pedig most annyira még nem is vagyok fehér. Ha piacra kerülne egy világosabb árnyalat, akkor újravenném, mivel: -Gyönyörű fedése van-Semmi poros hatás, mondhatni, láthatatlan-Elképesztő tartós, kibír egy egész napot, nem igényel igazítást-Szépek az összetevői és a csomagolásaA nap végére persze az orrom átfényesedett kicsit, de ez majdnem minden púderrel így van, azokkal is, amiknek a csak a mattítás lenne a feladata fedés nélkül, szóval ezt nem veszem figyelembe, nem maradt le a színtelen társai mellett. Máshol mindenütt olyan volt 10 óra elteltével is, mint amikor reggel feltettem. Kiváló termék, de a színe miatt maximum nyáron tudok hagyatkozni rá, 3 árnyalat mint teljes színválaszték azért kevés.

2019.09.29. 09:06

Ez.Egy.Nagyon.Jó.Púder. Nagyon olcsó, nagyon szépek az összetevői és megegyezik a hatása egy nagyon drága high end púderével.Egyszerűen felesleges beruházni luxus kategóriás púderre ha van egy ilyen otthon. A csomagolása nyilván az egyetlen hátránya, de ha a hatást nézzük tényleg ajándék.

2019.08.16. 23:42

Csodás! A világos bőrömhöz találtam tökéletes árnyalatot, aláhidratálva szépen belesimul a bőrbe. A fedése számomra tökéletes, olyannyira hogy már alapozó sem használok, csak egy kis korrektort teszek alá a kényes részekre. Szupertermészetes az eredmény. :)