Egyéb kozmetikumok

Tesco Loves Baby Illatmentes Törlőkendő Újszülötteknek

Hozzáadva 2014.02.07.by

siss

64 db

Gyengéd, mint a vatta és a víz. Kíméletes az ekcémára hajlamos bőrfelülethez, 98% tisztított víz.

Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Kiszerelés: 64 db

2018.05.26. 06:57

Illatmentes, puha, jó anyagú kendők, nem irritálnak, de nagyon nedvesek és nagyon habzanak. Nem lett kedvenc.

Utoljára szerkesztve: 2017.10.09. 12:44 - 2017.10.09. 12:37

Akciós volt, gondoltam kipróbálom. Ez nem olyan jó minőségű, mint a visszazárható fedelű Tesco Loves Baby popsitörlők. A kendők puhák, de túl nedvesek és habzanak is. Illatmentes és irritációt nem okozott. Újravenni nem fogom, nem igazán vált be.

2017.10.01. 10:30

Nagyon meg vagyok vele elégedve MINDEN szempontból!!! Kellemes a használata, pihe-puha kendő, jó nedves; szuper, nem allergizáló összetevők és nem utolsó sorban verhetetlen ár! És még a koraszülött, beteg csecsemőket is támogatjuk, ha ezt vesszük. Van belőle műanyag-záras változat is: azonos ár, csak kevesebb törlőkendő van benne.

2017.03.24. 13:06

Én egy dm-es kendőt cseréltem le erre. Nekünk nagyon bevált babapopsi törlésére. Nincs benne glycol. És mivel tescos sok mindent kispóroltak belőle , így sok káros vackot is :) :) :) ÚJRAVEVŐS.

2016.07.12. 07:08

Gondoltam kipróbálom, kár volt. Az, hogy habzik, a legkisebb probléma vele. A kislányom fenekéről leszedte a bőrt, pedig eddig egyik törlő sem irritálta. Sajnos későn jöttem rá, hogy ez a termék volt az oka. Végig töröltem vele a saját karomat is, és egész délután viszketett. A kukában landolt.

2015.08.08. 21:07

Az elején nagyon jónak bizonyult, viszont egy idő után nagyon irritálta a bőröm. Habzott is, amit nagyon furcsállottam.