Fürdőtermékek

4.6
Hozzáadva 2016.10.24.by

Tvylvis

60 g

"Egy adag szerelem" kényeztető fürdősó feketeribizli-kivonattal. Bőrgyógyászatilag tesztelt, a legújabb tudományos eredmények alapján kifejlesztett termék. Nem tartalmaz tartósítószert, alkáliszappant, paraffint, szilikont, ásványi olajat.

€1-tól

2022.02.14. 07:27

Kellemes, édes illatú fürdősó, szép lilára színezi a vizet és nem szárítja a bőrt.

2018.10.24. 20:10

Kb 300 körül volt a Dmben. Nagyon finom bogyósgyümölcs illata van, és lila színe.Hidratálást nem tapasztaltam én sem, viszont nem is szárította a bőröm.

2018.10.08. 19:44

Szuper aranyos a csomagolás. A vizet halvány lilára színezi, gyorsan és maradéktalanul felolvad benne. Az illat meglehetősen enyhe vagy csak az én orrom szokta meg hamar. A fürdő után az amúgy is száraz bőröm még szárazabb lett, nem győztem a testápolót rákenni. Annyira nem nagy élmény, hogy újravegyem, én a Rossmannban szereztem be, kuponnal négyszáz forint volt.

2018.05.30. 10:49

Nagyon finom édeskés illata van. A víz lila színű lesz tőle :) Szeretek kádban áztatni, sokszor használok fürdősót. Ezt most használtam először, nagyon tetszett, tuti veszek még :)

2018.04.22. 14:30

A halványrózsaszín por a vízbe szórva kék és piros lett, ebből keveredett halvány szederszín, púderes-bogyósgyümölcsös illattal. Hirtelen ötlettől vezérelve öntöttem a vízbe egy adag Barnängen Sauna Relax habfürdőt is, aztán már csak egy mesén járt az eszem, nem tudom, hol olvastam, valamilyen északi nép meséje, kisgyerekek szednek benne sárga színű lápi szedret.

2018.03.13. 07:09

Wáóóó, milyen szép lett tőle a víz színe. :OAz illata tetszik, bár sem fürdés közben, sem utána nem igazán éreztem, viszont nem drága és élmény vele fürdeni.:)