ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Best of Beauty 2019

hirdetés

Ribes Nigrum (Blackcurrant) Fruit Extract

Funkciók:

Emolliens, Illatanyag

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

A fekete ribiszke gyümölcsének a kivonata. GLA-t (gamma linolén-sav, többszörösen telítetlen zsírsav) tartalmaz, ami bőrápoló, antioxidáns, sejtszabályozó hatású. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint összehúzó, lágyító, bőrkondícionáló hatású összetevő és illatanyag. Az összetevő segíti az egészséges bőr növekedését, gyulladáscsökkentő hatású, arra vonatkozóan viszont nincs adat, hogy a GLA hatékony lenne a ráncok kezelésében. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.