Sminkek szemre

4.2
Hozzáadva 2016.05.02.by

Szixooo

21,6 g

Elöször találkoztál Matt(e)-tel, majd Matt(e) Nude-dal, most pedig itt az idő, hogy találkozz Matt(e) Trimonyval - paletta különleges alkalmakra. 9 sokoldalú, matt szín, mely minden alkalomra tökéletes választás.

9 pigmentált, krémes, tartós, matt szemhéjpúder.

12 000 Ft-tól

2020.06.18. 14:24

Nekem nagyon bevált, rohanós reggeli készülődéshez nagyon jó, jók a színek, egész nap fönt marad.

2019.09.19. 08:08

Nekem az első drága palettám amit vettem eddig, mondjuk így is sikerült olcsóbban beszereznem mint a boltokban. Meg kell hogy mondjam meg vagyok elégedve vele. Sokkal jobb mint az olcsó termékek (Maybelline, Max faktor ...) amíg az olcsóbbak lekopnak és elkenődnek ,ez nem, sokáig tartós marad és szolidan meg erősen is lehet festeni vele. Kellemesen csalódtam benne, mert nem mertem ennyit fizetni érte, de megérte. Szeretem a színeit és első sorban azért vettem mert Matt hatása van.

2019.05.27. 14:54

Hmmm, első drágább palettám volt és ahhoz képest nem vagyok tőle elájulva.Tény, hogy a színei sem az enyémek, azóta már rájöttem, hogy a hideg színek jobban állnak, ez meg inkább meleg tónusú, de emiatt nem vonok le pontot.Amiatt viszont igen, hogy a sötét színek nehezen kezelhetőek (ABH-val simán boldogulok, pedig az még pigmentáltabb, ezzel valahogy nem). Egy ilyen drága palettánál már elvárnám, hogy könnyen kezelhető legyen az összes szín, nem csak a fele.Ha nagyon natúr sminket szeretnék, akkor használom a világos színeket és tök jó, hogy ilyen nagy pan-ek vannak benne, de ma már biztosan nem venném meg. Igazából emiatt a paletta miatt a Balm többi szemfesték palettájára sem vágyom.

2019.02.27. 12:09

első balm termékem volt, nem dobtam hátast tőle, őrülten porzik

2019.02.04. 10:42

Má megint nem szóltatok bakker hogy ez milyen jó... ejnye ejnye... ehh ez lesz az én márkám már most látom. Matt hallelúja... hogy én mit kerestem olyan palettákat amiben egy csillogós sincs... tudom hogy vannak dont para de ez valahogy annyira de annyira... krémes, pigmentált, nem porzik, alig kell hozzáérni az ecsettel... mi is kell még? ja semmi :) ... luxusérzés a köbön... az ára se érdekel ha ilyen minőséget kapok érte! Most egy ideig tuti fosztogatni fogom a Balm pocokat... vagy fogalmazok úgy oda fogom hordani a fizetésem felét a Müllerbe az fix :)

2018.02.15. 11:50

Balm ide, Balm oda... ez a paletta nem érig meg az árát! Amadea előttem nagyon jól leírt mindent a színekről, maximálisan egyetértek vele, abból a palettában nagyon szép rózsaszínből felvíve a világon semmi nem látszik... a sötétebb színek elég gyengék, egy kedvencem van, a matt lopez névre hallgató, ez nekem egy nagyon szép mélyítővonal szín. De hát ugye egy színért 15ezer ft nagyon nem éri meg. Pedig a különböző tuturialokban olyan szép sminkeket készítenek vele, hogy csak na, nem tudom élőben hogy lehet ennyire más.A tartóssága miatt még ha akarnék adhatnék neki egy csillagot, mert 11 óra után is majdnem úgy néz ki, mint a felvitelkor, de ennyi minden pozitívum vele kapcsolatban.