Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
WZ
Multifunkciós termék, hiszen nem csak hat csodás szemhéjpúdert, hanem két természetesen üde pirosítót is tartalmaz. A rózsás és füstös árnyalatú szemhéjpúderekkel könnyedén varázsolhatsz a nappaliból esti sminket.
2017.08.04. 08:41
Teljesen igaza van az előttem kommentelőnek. 25 helyett 10 fontért vettem de még ezt is sajnáltam volna rá ha tudom milyen. Nem pigmentált, az egyedüli pozitív az összetétele.
2016.08.04. 21:33
Csalódás ez a paletta...örülök, hogy nem a teljes áron vettem meg, mert még keserédesebb lenne a használata. Alig nyomot hagyó színek, egymással a legkevésbé sem összedolgozható árnyalatok. Csak azért két csillag, mert aki egy légies, finoman áttetsző sminket szeretne készíteni, arra tökéletes.