Lelőhely: The body shop márkaboltok

The Body Shop Deep Sleep Dreamy Alváskönnyítő Spray

4.3
Hozzáadva 2023.02.13.by

vira.15

Gyorsan száradó, nyugtató permet, ami pihentető álmot hoz. Speciális mikrokapszulás formulával, ami aktív illatot áraszt egész éjjel, ahogy a tested mozog, hogy még pihentetőbb legyen az álmod. Azoknak, akik természetes módon szeretnének mély, pihentető álomba merülni. Testre vagy ágyneműre is fújható.

2014.11.10. 11:30

Korábban a This Works párnapermetét használtam,azt szerettem volna egy olcsóbb,könnyebben beszerezhetőre lecserélni.Sajnos nekem ez nem működik olyan jól.Kicsit túl rozmaringos talán az illata.

2013.12.01. 12:01

csodálatos illata van! a barátomnak vettem, mert egy időben nagyon nehezen aludt el, de én is használom. persze nem minden éjjel, de ha valamiért zaklatottabban fekszem le, ezzel befújkálom kicsit a párnám, az illatok ellazítanak és gyorsan elalszom. :) az ára tényleg sok, de egyrészt sokáig elég, másrészt hatásos, így jár neki az 5 csillag

2013.07.17. 19:19

Nagyon elégedett vagyok vele, az ára ugyan borsos, de minden cseppje megéri! Nagyon rossz alvó vagyok, mióta ez megvan, sokkal mélyebben alszom, és kevesebbszer ébredek fel! Aki teheti, próbálja ki!!!!