anonymous
2018.06.20. 14:14
Nekem kicsit (nagyon) csalódás volt, 1 percnyi illatnál sokkal többre számítottam :( Jójó, testpermet, de ennyi erővel akkor fújkodom magam vízzel, az ingyen van... Amúgy nagyon fincsi az illata kifújáskor, de tényleg kb 1 perc és elillan. Ennyi pénzért sokkal-sokkal többet vártam, az Avonos testpermetet anno legalább fél óráig éreztem és tizedennyibe került majdnem.
2016.08.03. 18:15
Az én orromnak mű mandarin, nem tartós, bár ez nem is várható tőle, nem szerettem meg.
2016.02.18. 17:53
Igazi mandarin illat! Nyáron szinte felfrissül tőle az ember, de sajnos ez valóban nem tart valami sokáig - hiába, testpermet. Mindenesetre imádom, én az üvegért pedig plusz csillagot adok, végre nem gagyi műanyag flakon.
2015.12.06. 11:59
Nagyon kellemes illata van, engem kifejezetten feldob, ha megérzem :)Viszont nagyon hamar elillan sajnos, ezért a 4 csillag :(
2015.07.20. 02:48
Isteni mandarin illata van. Tusfürdővel minimum 2 órán át intenzív az illata, tusfürdő nélkül akkor érzem hosszabb ideig, ha tényleg bepermetezem vele magam tetőtől talpig. Mivel nem parfüm, nem is várom tőle, hogy körüllengjen az illatfelhő. Pont azért vettem, hogy nyári melegben csak egy kis üdeséget adjon. Arra pont elég.
2014.12.10. 00:30
Finom, gyümölcsös illat. Igazi nyári frissítő. Pont annyira tartós, amennyire kell. Még másnap is érezni a ruhán.