Lemosók, Tonikok
Szérumok, Kezelések

THE LAB by blanc doux Prebiotic-Cera Cream Mist

Hozzáadva 2022.03.21.by

Laylie

Prebiotic-Cera™ szabadalmaztatott formulával átitatott, magas ceramide tartalmú toner permetes változatban, mely támogatja a bőr védőrétegét és védi a bőrt a külső agresszorok és káros tényezők ellen. A hidratáló Ceramide Complex mellett a prebiotikumok is támogatják a bőr mikrobiomjának egyensúlyi állapotát - hogy a bőr kiegyensúlyozott, nyugodt és egészséges maradjon.

• • A bőrflóra támogatása: A prebiotikumok bevonása ebbe a különleges permetbe úgy lett kialakítva, hogy segítsen támogatni az emberi bőrön jelenlévő természetes flórát.
  • • 5 fajta Ceramide: 5 különböző fajta ceramide-ot tartalmaz, amelyek mindegyike különleges szerepet játszik a bőr védőrétegének támogatásában.
  • • Toner/Serum-mix textúra: Úgy tervezték, hogy könnyen, ragacsosság nélkül, felkenhető legyen
  • • Kényelmes, könnyed használat: A permetes kiszerelésnek köszönhetően sokkal kényelmesebb a használata, bárhol és bármikor könnyen használható.
  • Klinikai tesztek szerint javítja a bőr természetes erősségét, ugyanakkor nyugtatja a sérült (irritált, stresszes stb.) bőrt.
$20-tól

2022.04.01. 23:48

Lassan 3 hónapja a rutinom része, és töretlen a szerelem. A retinolsav miatt elég száraz a bőröm és könnyen érzékeny lesz, ezért próbálok minél hatékonyabb barrier támogató kencét találni, erre a célra vásároltam őt is.Könnyed permet amely bársonyosan védi a bőrt (hagy egy pici réteget egy ideig maga után, de nem azt a ragacsos vagy szilikonos érzetet, olyan ott van de még sincs, nagyon érdekes). Alapvetően minden esti rutinomban vagy minden másnap használom, de ha nagyon száraz vagy akár irritált a bőröm, vagy csak kicsit jobban nyúzom a szokásosnál, akkor megy reggel-este és nagyon jól teljesít :)

2022.03.19. 15:14

Friss a kapcsolatunk,de már most szeretem!Annyi jót olvastam róla,de a legmeggyőzőbb számomra az volt,mindenhol úgy véleményezték,hogy egy nagyon könnyű permet,ellenben nagyon hidratál,és ezt én is megerősítem!Arctisztítás után pár fújás,majd még nedvesen rá a szérum,majd újra 1-2puff és a krém.Így kihagyható legalább 2-3 más termék és ez fantasztikus!A porlasztó meg egyenesen csodálatos!!El is döntöttem,hogy elteszem ha kiürült,mert még jól jöhet!

Piactér

Több mutatása