Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
v.i.k.t.o.r.i.a
Gyengéd, habzó arctisztító amely hatékonyan tisztítja a bőrt miközben megőrzi a bőr nedvességbarrierjét
2025.03.05. 10:00
T vonalban zsíros bőröm van. Nekem bejött. Persze emellett más termékeket is használok (szintén Ordinary), de nekem szépen kordában tartja a zsíros bőrömet.
2024.10.13. 21:08
Én a baleás minenki kedvence lemosóról váltottam erre. Nem kérdés, árban a baleás verhetetlen, de nekem ez eddig a top! Szeretek kísérletezni, melyik termék válik be a legjobban, de már ezt újra is vettem. Jól habzik, de nem túl habzó. Nekem az esti lemosóm az olajos után. Kellemes tapintású lesz utána az arcom, nem húzódik.
2024.04.30. 22:21
A benne levő benzyl alkohollal nem vagyok megbarátkozva, viszont így is azt mondom, ez egy nagyon jó lemosó! Kevés anyag van benne, ráadásul ezek szinte mind nagyon jók, ez elég ritka, pláne ilyen árért. Egyáltalán nem okoz feszülést. Kevés kell belőle, nagy kiszerelés, sokáig eltart. De ne tévesszen meg a gentle elnevezés, érzékeny bőrűeknek csak napi egyszeri használatra javaslom, tapasztalatból mondom.
2024.04.07. 08:33
Nagyon szuper arctisztító. Illatmentes, nagyon kevés is elég belőle. Én a Balea Sensitive arclemosómmal felváltva használtam (eddig nálam az a top), de hozza amit ígér. Ugyanakkor, szerintem olcsóbban is hasonlóan jó terméket lehet kapni ráadásul nagyobb kiszerelésben pl. Balea Med Sensitive arclemosó.
2024.03.21. 13:12
Kombinált bőrömre használom. Kevés kell belőle, jól habzik, tisztít. Illatmentes. Viszont néha húzódik a bőröm.
2023.11.02. 18:08
Milyen régóta keresem a tökéletes lemosót és végre megtaláltam! Kombi bőröm imádja. Nem csípi a szemem, nem húzódik utána az arcbőröm. Vízzel érintkezve nagyon jól habzik, a lemosás is könnyű és nem hagy semmilyen kellemetlen érzetet a bőrön. Ár-érték arányban nálam verhetetlen :)