Hajápolók

The Quint Essence Green Essence Hajnövesztő Organikus Hajpakolás

3.7
Hozzáadva 2016.09.27.by

Maropeng

Regenerál, hidratál, erősít és segíti a hajnövekedést. Kivételesen tápláló formula, gazdag ápoló és magas hatóanyag tartalommal. Gyorsítja a hajnövekedést, regenerálja a sérült hajat, és megállítja a kopaszodást, hajhullást.

Organikus hatóanyagokkal táplálja és feltölti a hajszálakat a hajhagymákon keresztül. Hatóanyaga svájci fejlesztésű, díjnyertes organikus.

100% természetes hatóanyagokkal készül és nem tesztelik állatokon. Parabenmentes és hipoallargén illatanyaga nem okoz allergiát.

2020.03.10. 17:36

Egy évvel ezelőtt használtam, de valóban szárít és semmivel nem nőtt gyorsabban a hajam...Tehát, ennyiért nem fogom újra venni, ár-érték arányban nem jó!

Utoljára szerkesztve: 2020.02.27. 05:54 - 2020.02.26. 17:46

Nagyon vártam ezt a termékcsaládot, de sajnos csalódnom kellett. A hajam nagyon száraz, kezelhetetlen , rossz tapintású lett tőle. Már a samponnál éreztem, hogy nagyon száraz, aztán a balzsamot alig lehetett szétoszlatni, mert tapadt, a hajam olyan kócos, száraz lett, hogy alig tudtam kifésülni. Végül még ráfújtam nedvesen a maxx szérumot, hátha jobb lesz, de semmivel nem lett simább. Egy csomó hajam kihullott, mire kifésültem. Újra meg kellett mosnom, más eddig használt termékekkel és fújnom kellett rá mindenfélét, hogy újra normális tapintatú legyen. Sajnálom, hogy nem jók számomra a termékek. Óriásit csalódtam. Tovább semmiképpen nem szeretném használni, mert nem tesz jót a hajamnak. További negatív, hogy nem veszi vissza a cég, ha bontott és nem fizetik vissza az árát. Így több mint 11 ezer ft-ot a kukába dobtam. NEM AJÁNLOM!!!! Jeleztem a problémát a cég felé, de nagyon lekezelő, undok stílusban utasítottak el. Semmilyen megoldásra nem voltak hajlandóak. Nem korrekt cég.

2019.01.22. 16:35

Korábban a sárga csomagolású testvérét használtam, de mivel a szőkítés teljesen kicsinálta a hajam, így mos erre az "erősebb" pakolásra esett a választásom és tényleg nagyon látványos az eredmény. Ma használtam először és már most érezhető, hogy a hajam sokkal puhább, erősebb és kevésbé törik. Remélem, megtartja ezt a jó szokását és a növesztéssel is kezd valamit. :)

Utoljára szerkesztve: 2019.09.15. 09:25 - 2018.03.24. 17:07

Update 19.09.15: Már elég régóta használtam ezt a termékcsaládot és a termékeit külön-külön is. A pakolást még mindig kellemes használni, szépen ápol. Csodaszernek viszont nem mondanám, annak ellenére, hogy szeretem ezt a terméket, mert megfelelően hidratál és szép a hajam a használata után. Önmagában viszont nem venném meg, mert csak a teljes termékcsalád használata mellett lehet vele elérni azt az eredményt, amit én várok a termékcsaládtól. Update 18.05.24: Ma voltam fodrásznál ès megdìcsèrte, milyen szèp a hajam, ès ennek a termèkcsaládnak köszönhetem. A hajpakolás is kicsit több mint fèlig van. Ùgy gondolom, nagyon megèrte beruházni rá.Ha nem a saját hajamon tapasztalom, akkor nem hiszem el, hogy ilyen lètezik. A sok jò vèlemèny alapján vettem meg a sampon-balzsam-szèrum csomagot. Hajat eddig csak kètszer mostam a termèkcsaláddal (a szèrumot minden nap használom) ès a második hajmosás előtti fèsülködèsnèl illetve a hajmosásnál az eddigiekhez kèpest a hajhullásom a töredèke, mint volt. Arròl nem is beszèlve hogy a hajam (az eddig seprű hajvègeim is) puha minden további kozmezikum használa nèlkül. A pakolás könnyen oszlathatò, a hajam teljes hosszára kenem, ennek ellenère a fejbőrömet nem zsìrosìtotta. Az illata is finom. Lehet, hogy drága, de eddig ùgy èrzem megèrte beruházni rá :)

Utoljára szerkesztve: 2018.01.18. 11:26 - 2018.01.05. 07:39

UPDATE: kb egy hónapja használom. Bár ez nincsen nagyon reklámozva vele kapcsolatban, mégis a száraz, töredezett hajvégeim eltűntek. Nem hittem, hogy erre egy kozmetikum képes lehet. Pedig nagyon csúnya volt tényleg... A hajszálaim pedig megvastagodtak úgy a duplájukra. Kevés is elég ebből a hajpakolásból, hogy gyönyörűvé tegye az egyébként seprű szerű hajam. A samponnal és a szérummal együtt használom, nagyon szeretem. A hajnövesztő hatásról még nem tudok írni néhány hét után, de majd jövök az update-tel.

Utoljára szerkesztve: 2016.09.16. 14:07 - 2016.09.16. 14:06

Azért is töltöttem fel ezt a terméket, mert szerintem nagyon nagyon jó hajnövesztő hajápoló. Az első használat után is érezhetően hidratáltabb lett a hajam, a hajvégek lágyak. Én sok termékre allargiás vagyok sokszor viszketett a fejbőrőm arról nem is beszélve hogy már mindent kipróbáltam a hajhullás ellen de csak rosszabb lett, mert egyébként nekem száraz a hajam. Most fél éve használom már és a hajam sokkal gyorsabban nő, a hajhullásom pedig teljesen elmult. Kellemes az illata és gyerekeknek is alkalmas mivel nincs telenyomva vegyszerekkel. A sampont is nagyon szeretem.