Kétszer is használtam egy-egy üveggel: egyszer évekkel ezelőtt, a fenti képen látható régi verziót, és idén az újat, sima citromsárga flakonban, ugyanis tudtommal változott a csomagolás (az összetevők elvileg nem). Első használatkor nagyon szerettem, mert nem volt összehasonlítási alapom niacinamide-dal, most másodjára olyan "hmm..." kategóriás. Az az igazság, hülyén hangzik, de én ezt az összetevőt nem igazán tudom hova tenni, márkától függetlenül: nem érzek soha olyan látványos hatást, de ha meg nincs, valahogy mégis más a bőröm, nem pozitív értelemben... Ezt elsősorban folthalványítás miatt vettem, mert a nia mellett arbutin is van benne, ígéretesnek tűnt, de nem hozott olyan látványos változást, mint vártam, és ahogy mások írták, az állaga kicsit ragacsos/olajos. Beszívódik, és nem "veszik össze" a többi termékkel, de valahogy nem az igazi... Továbbá lehet, hogy ezt csak bemesélem, de mintha kicsit több pattanás jött volna elő a használatakor, annak ellenére, hogy az ellenkezője lett volna a cél. Arra gyanakszom, hogy nekem a 10 %-os nia sok, váltottam ezt követően 5 %-os verzióra, ami még mindig nem az igazi (a csomagolás miatt), de határozottan szebb, kevésbé pattis a bőröm. Szóval úgy érzem, nem veszem újra, keresem tovább az igazit, leginkább az 5%-os vonalon, ami nem egyszerű feladat... Amit szerettem, az az átlagnál nagyobb mérete (30 helyett 40 ml), hogy illatmentes, az INCI nagyon szép, és egyáltalán nem irritálta a bőrömet. A flakon praktikus, a pipettával jól adagolható, higiénikus, jól zár. Nem veszem újra már, de nem tartom azért rossz terméknek sem, és a márkát még mindig nagyon szeretem (kedvenc tonikom tőlük van).