Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
sisu69
Vékonyszálú hajra. A szulfát-mentes sampon levendula, lila akác, viola és jázmin kivonata ápolja és hatékonyan tisztítja a hajat anélkül, hogy fakítaná a hajszínt.. Az eredmény: friss, könnyű és rugalmas tincsek. A káros UV sugarak roncsoló hatása ellen a napraforgó magból nyert hatóanyag védi a frizurát.
2021.04.29. 17:29
Lehet, hogy nincs benne szulfát, de ami helyette van, az tízszer olyan durván roncsolja a hajam, mint egy kiadós SLS-es sampon. Konkrétan ilyen száraz, fénytelen, sprőd még sosem volt a hajam.(1 hete használom.) Minden rugalmassága elveszett,teljesen elgyenítette, és 4-5 cm-s darabok törnek le a végéből. Ez egy katasztrófa!
2019.07.25. 05:55
Brunettet is sokáig használtam, az most nem volt a webshopban, hát gondoltam kipróbálom ezt.Jelentem, tökéletes. Csomagban vettem balzsammal együtt.
2014.10.04. 15:14
Kb. másfél évvel ezelőtt vásároltam, de még mindig nem fogyott el - ez mindent elárul.Sajnos nem informálódtam körültekintően, mielőtt megvettem. Az itteni 2 vélemény alapján jó samponra számítottam és az első néhány hajmosás után büszkén bólogattam, hogy "igen, igen, ez a TIGI valóban érti a dolgát". Nem sokkal később azonban egyre rosszabbul teljesített. Azt hittem, én csinálok rosszul valamit. Elkezdtem kutakodni az interneten, és sajnos azt tapasztaltam, hogy külföldi oldalakon nagyon rossz véleménnyel vannak a termékről. Makeupalleyn jelenleg 1.4-en áll.Tanultam belőle, azóta többet, több helyen olvasok egy termékről, mielőtt a kosaramban landol.Annak ellenére, hogy szulfátmentes sampon, a habzással nincs gond. A tisztító erejével viszont annál inkább. Már hajmosás után sem érzem frissnek a hajam, nemhogy másnap.Első TIGI samponom, remélem a többi sokkal jobb minőségű. Talán egyszer kipróbálok tőlük egy másikat.
Utoljára szerkesztve: 2013.03.14. 19:29 - 2013.03.14. 15:31
Ez az első professzionális dúsító samponom és rendkívül elégedett vagyok vele. Igaz, az ára elsőre elég húzósnak tűnhet (én akciósan vettem a nagy kiszerelést, balzsammal együtt), de az állaga sűrű, így kevés is elég belőle, és hát a hatása számomra minden fillért megér :) Egyetlen sampontól sem volt még ennyire dús a hajam + szulfátmentes, tehát festett hajra is ideális. Az illata meglehetősen tömény, de nem olyan édes, mint sok más Tigi-terméknek, inkább parfümös - nekem nagyon tetszik. A balzsammal együtt használom, tehát csak az együttes hatásukról tudok nyilatkozni: mindkettő remek termék.