Lemosók, Tonikok

Tonymoly Wonder Olive Tox Cleansing Oil

4.3
Hozzáadva 2021.10.28.by

jgitta95

Olívaolaj-alapú arctisztító, amely alaposan feloldja a sminket, nulla maradék nélkül. 73,3% spanyol olívaolajat, kiváló minőségű extra szűz olívaolajat és E -vitamint tartalmaz hatékonyan tisztítja a bőrt, miközben megtartja a természetes nedvességszintet.

$17-tól

2022.09.28. 09:07

Nagyon nem szerettem a gázolja szaga miatt. A hatása jó volt, a Tonymoly shea vajas habzó arclemosójával együtt nekem nagyon jól tisztította az arcom. Aztán visszatértem az előtte használt Elizavecca olajos lemosójához és visszasírtam a büdös Tonymolyt. Nem tudom, hogy újraveszem-e. Csak a szaga miatt vonok le egy csillagot.

2022.05.15. 09:15

Jól tisztít, csak nekem olyan olajszagú, jobban kedvelem ha van egy kis illata a terméknek, csak ezért a négy csillag.

2021.11.17. 18:15

Egyik kedvenc koreai olajos arclemosóm. Bár csak 190 ml, viszonylag sokáig elég. Csak az esti arctisztításnál használom, kb 2 pumpányi bőven elég, szépen leszed mindent, a szennyeződéseket, a sminket, vízálló szempillaspirált is. Kicsit sűrűbb, mint más olajos arclemosók, de meleg vízzel könnyű lemosni. Nekem így napi 1 használat mellett 3-4 hónapig elég szokott lenni.