Toujours Baby Wipes Sensitive Popsitörlő
Ár: | 455 Ft | Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |||
Kiszerelés: | 80 db | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Lidl | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: gizidili, Módosítva: 2014. március 5.
Kiszerelés: | 80 db | |
Lelőhely: | Lidl | |
Kategória: | Egyéb kozmetikumok | |
Kivételesen gyengéden és alaposan tisztítja a babák bőrét. A különleges lágy balzsam ápolja és védi az érzékeny bababőrt a kiszáradástól. Különösen puha, nedszívó és nagy szakítószilárdságú. Higiénikus és praktikus csomagolás.
Dermatológiailag igazoltan bőrbarát. PH bőrsemleges. Parfüm, alkohol és színezék nélkül.
Sminklemosásra használom,szuper h alkohol es parfum mentes igy nem csípi a szemem. Babáknak is tokeletes

Nagyon jó! mióta kaptam egyszer csak ezt használom mint a 2 gyereknél :)

Nagyon jó! mióta kaptam egyszer csak ezt használom mint a 2 gyereknél :)

Kár, hogy nem találtam rá hamarabb. Illat- és alkolholmentes, más csúnyság sincs benne. Vastag, jó nedves, így 1db is elég belőle a babapopóra :). Nem irritálja a babát.

Natúrabb sminkek lemosására, sminkelés közbeni alapozó kezemről való letörlésére használom. Jó minőségű, vastag, kellően átitatott kendők, bár használat után kicsit ragacsos marad a kezem és az illata sem lett kedvenc. Ennek ellenére tényleg nem rossz kis termék, jövőbeni babázásomnál a lenti jó vélemények hatására (is) ezt fogom használni.

Igaz, én csak arctörlésre és sminklemosásra használom a popsitörlőket, de kipróbáltam már egy párat és ez a legjobb popsitörlő szerintem. Vastagok és elég nagyok a kendők, kellően nedvesek és illatmentesek.

Masodik gyermekemnél használtam, örülök, hogy megtaláltam. Jó vastag, nem nyúlik, az illata is tetszik. Akcióban három csomag + 1 db doboz nagyon jó áron hozzá lehet jutni, ilyenkor jól bevásároltam belőle..... A tárolódoboza is nagyon praktikus, könnyen nyitható. Kár, hogy az első gyerekemnél még nem fedeztem fel. Ár-érték arányban magasan a többi popsitörlő felett áll!

Van egy 3 hetes kis szerelmem, akinél most próbálgatom, melyik popsitörlő a legjobb.
Elég sokfélét kipróbáltam ezalatt a kis idő alatt, de ez nagyon tetszik. Valóban nagy méretűek a kendők, kétszer akkora, mint egy átlagos kendő, és vastag is, így nem kell elhasználnom egy alkalommal a fél csomagot.
455 Ft, ez egy középkategória az ár alapján, de hiába veszek 269 Ft-ért 72 db-osat, ha elfogy pár nap alatt.
Ár-érték alapján ez jobban megéri.
A kisfiamnak nem érzékeny a bőre, de szerintem érzékeny bőrre is kiváló.

Ár-érték alapján ez jobban megéri.
A kisfiamnak nem érzékeny a bőre, de szerintem érzékeny bőrre is kiváló.

Én is elégedett vagyok vele. Nagy méretű, elég nedves kendőket tartalmaz. Nem nyúlnak , szakadnak el. Az ára sem rossz.

Nagyon jó! Kellően nedves, nagy a mérete, erős. És az ára sem rossz, főleg, ha sikerül 4-es csomagban kifogni. Az összetevői sem vészesek. Nagyon érzékeny bababőr is bírja!!! (Mi arra használjuk)

Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf ExtractHidratálók: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil
Alkoholok: Octyldodecanol
Emolliensek: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Octyldodecanol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil
Emulgeálószerek: Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer
Illatanyagok: Octyldodecanol
Tartósítószerek: Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid
Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van, valamint némi antibakteriális hatással is bír. Segíti a sebgyógyulást és a bőr regenerálódását is .
Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)
Gomba és baktérium ellenes hatású tartósítószer, melyet 0.6%-os vagy az alatti koncentrációban használnak.
Tartósítószer, mely a kozmetikumokban használt tartósítók között kevéssé irritálónak számít. Ecocert által is jóvhagyott természetes összetevő.
Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.
Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek emollient és hidratáló anyag. A fenti tulajdonságain túl Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a jojobaolaj gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. További információ a jojobaolajról itt.