Toujours

Ár:   455 Ft   Kategória:   Egyéb kozmetikumok
Kiszerelés:   80 db   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Lidl   Bőrprobléma:   --

A krémet és az összetevőket feltöltötte: gizidili, Módosítva: 2014. március 5.

Kiszerelés:   80 db
Lelőhely:   Lidl
Kategória:   Egyéb kozmetikumok

Kivételesen gyengéden és alaposan tisztítja a babák bőrét. A különleges lágy balzsam ápolja és védi az érzékeny bababőrt a kiszáradástól. Különösen puha, nedszívó és nagy szakítószilárdságú. Higiénikus és praktikus csomagolás.

Dermatológiailag igazoltan bőrbarát. PH bőrsemleges. Parfüm, alkohol és színezék nélkül.

Tiria

canimbenim

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2017. augusztus 22.

Sminklemosásra használom,szuper h alkohol es parfum mentes igy nem csípi a szemem. Babáknak is tokeletes

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. augusztus 22.

zsatima

2017. június 12.

Nagyon jó! mióta kaptam egyszer csak ezt használom mint a 2 gyereknél :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. június 12.

Nagyon jó! mióta kaptam egyszer csak ezt használom mint a 2 gyereknél :)

jooildi

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. május 8.

Kár, hogy nem találtam rá hamarabb. Illat- és alkolholmentes, más csúnyság sincs benne. Vastag, jó nedves, így 1db is elég belőle a babapopóra :). Nem irritálja a babát.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. május 8.

Nussh

2017. április 12.

Natúrabb sminkek lemosására, sminkelés közbeni alapozó kezemről való letörlésére használom. Jó minőségű, vastag, kellően átitatott kendők, bár használat után kicsit ragacsos marad a kezem és az illata sem lett kedvenc. Ennek ellenére tényleg nem rossz kis termék, jövőbeni babázásomnál a lenti jó vélemények hatására (is) ezt fogom használni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. április 12.

illesbb

2016. április 19.

Igaz, én csak arctörlésre és sminklemosásra használom a popsitörlőket, de kipróbáltam már egy párat és ez a legjobb popsitörlő szerintem. Vastagok és elég nagyok a kendők, kellően nedvesek és illatmentesek.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. április 19.

Lin

2016. január 15.

Masodik gyermekemnél használtam, örülök, hogy megtaláltam. Jó vastag, nem nyúlik, az illata is tetszik. Akcióban három csomag + 1 db doboz nagyon jó áron hozzá lehet jutni, ilyenkor jól bevásároltam belőle..... A tárolódoboza is nagyon praktikus, könnyen nyitható. Kár, hogy az első gyerekemnél még nem fedeztem fel. Ár-érték arányban magasan a többi popsitörlő felett áll!

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. január 15.

Rony

2014. július 24.

Van egy 3 hetes kis szerelmem, akinél most próbálgatom, melyik popsitörlő a legjobb.
Elég sokfélét kipróbáltam ezalatt a kis idő alatt, de ez nagyon tetszik. Valóban nagy méretűek a kendők, kétszer akkora, mint egy átlagos kendő, és vastag is, így nem kell elhasználnom egy alkalommal a fél csomagot.
455 Ft, ez egy középkategória az ár alapján, de hiába veszek 269 Ft-ért 72 db-osat, ha elfogy pár nap alatt.
Ár-érték alapján ez jobban megéri.
A kisfiamnak nem érzékeny a bőre, de szerintem érzékeny bőrre is kiváló.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2014. július 24.

Ár-érték alapján ez jobban megéri.
A kisfiamnak nem érzékeny a bőre, de szerintem érzékeny bőrre is kiváló.

Bebek

2014. június 2.

Én is elégedett vagyok vele. Nagy méretű, elég nedves kendőket tartalmaz. Nem nyúlnak , szakadnak el. Az ára sem rossz.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. június 2.

gizidili

2014. február 22.

Nagyon jó! Kellően nedves, nagy a mérete, erős. És az ára sem rossz, főleg, ha sikerül 4-es csomagban kifogni. Az összetevői sem vészesek. Nagyon érzékeny bababőr is bírja!!! (Mi arra használjuk)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2014. február 22.

Gyulladáscsökkentők: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract
Hidratálók: Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil

Aloe vera növény leveléből származó kivonat. Vízmegkötő, gyulladáscsökkentő, antioxidáns és antibakteriális hatása van, valamint némi antibakteriális hatással is bír. Segíti a sebgyógyulást és a bőr regenerálódását is .

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Gomba és baktérium ellenes hatású tartósítószer, melyet 0.6%-os vagy az alatti koncentrációban használnak.

Tartósítószer, mely a kozmetikumokban használt tartósítók között kevéssé irritálónak számít. Ecocert által is jóvhagyott természetes összetevő.

Hosszú láncú zsíralkohol. Emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient), sűrítő anyagként használatos. Sima, csúszós érzetet hagy maga után a bőrön.

Jojobaolaj. Természetes növényi olaj, melynek a szerkezete nagyon hasonló az ember által termelt faggyúhoz (sebum). Kiváló összetevő a pattanásokra hajlamos bőr számára, mert képes csökkenteni a faggyútermelést az aknekezelésektől kiszárított bőrben (sokszor a túlszárítás nagyobb faggyútermelésre ösztönzi a bőrt). A jojobaolaj kiváló tisztító, lemosó összetevő is, ugyanis feloldja a fölösleges faggyút, és ezáltal vízzel lemoshatóvá teszi azt. Mind a zsíros, mind a száraz bőr számára remek emollient és hidratáló anyag. A fenti tulajdonságain túl Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a jojobaolaj gyulladáscsökkentő és antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. További információ a jojobaolajról itt.