Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Lillababa
Jól habzó, erős tisztító hatású alapanyagai a hajat könnyen fésülhetővé teszik, késlelteti a korpásodást és az idő előtti zsírosodást.
2023.01.10. 18:36
Magát a sampont nagyon szeretem, többször vásároltam már, azonban nekem a színe egy kicsit érdekes, hiszen a Kamilla tea az teljesen más színű... Tehát az ember azt feltételezné, hogy ahhoz hasonlít.... De funkcionálisan tényleg nagyon jó
2012.07.18. 06:19
Ajándékba kaptam egy internetes rendeléshez. Nem rossz, tényleg szuperül tisztít, "elő"-samponként használtam: leöblítés után mindig egy márkás sampont még ráküldtem. Az én hajamat/fejbőrömet nem szárította, de csodaszernek sem nevezném. Jól tisztít, ennyi.
2012.07.10. 08:54
Kipróbáltam én is, és egy darabig jónak is tűnt a sampon. Olyat kerestem, ami érzékeny bőrre jó lehet, és nem kerül egy vagyonba. De sajnos néhány használat óta baromi száraz tőle a fejbőröm, és viszket is. Egész biztos váltok, lehet, hogy el sem használom. Az illata egyébként jó, és láthatóan a hajam is fényes tőle, viszont picit azt is szárítja. Ezen felül, zavaró nekem, hogy elvileg bio-krisnás cucc, és bio oldalakon is árulják, holott parfüm van benne, színezékek, meg totál szintetikus összetevők, nem látok viszont kamillát... Pedig reménykedtem benne. (Épp ezért jobban szeretem az olyan webshopokat, ahol szerepelnek az összetevők...)
2012.02.14. 11:54
Csak ezt a sampont használom a száraz,szőke hajamra és fejbőrömre.Nagyon kíméletes, nem irritál(a legtöbb sampon igen),eléggé gubancolja a hajamat,de azon segítek balzsammal. Nem cserélném le.