Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Uriage
Hidratáló szemkörnyék ápoló gél, revitalizáló és frissítő hatással. Nyugtatja a szemkörnyék területét, csökkenti a sötét karikákat és a szem alatti puffadtságot.
Paraben- és illatmentes, hipoallergén.
Utoljára szerkesztve: 2017.04.22. 20:12 - 2017.04.22. 20:11
A legszuperebb patikusom ajánlotta, és adott is belőle egy mintát. Nagyon megtetszett, nyárra tuti veszek egy teljes kiszerelést. Könnyű a felvitele, szupergyorsan felszívódik és jól együttműködik a sminkkel. Szépen feltölti a szemkörnyéket és az összetevők is csodameseszépek. Csak ajánlani tudom :)
2016.09.28. 08:58
Ezt a gélt most szérum helyett egy másik szemkrémmel használom együtt. Ezt teszem fel elsőre, rá a krémet. Tökéletesen hidratál. :)
Utoljára szerkesztve: 2016.07.31. 16:00 - 2016.07.31. 08:13
Könnyed gél krém, ami tényleg gyorsan felszivódott. Csak éjszakára használtam, de így is csak szem alatt tudtam használni, mert fent ödémás jellegű duzzanatot okozott reggelre.
2014.05.31. 15:05
Zselés állagú, illatmentes gél. Gyorsan beszívódik, és nem irritálja a szememet. Kellemes, hűsítő érzést hagy maga után. Pár perc után sminkelhetek is rá. Én nagyon szeretem!