Samponok

Urtekram Nordic Berries Bio Sampon

4.5
Hozzáadva 2018.06.22.by

dundicat

Gyengéden tisztít. A tengeri varjútövis, kék és vörös áfonya, csipkebogyó antioxidánsai hialuronsavval kombinálva megfelelő táplálást, regenerációt és nedvességet biztosítanak a száraz és sérült hajnak. Fűzfakéreg-kivonat helyreállítja a fejbőr egyensúlyát és fokozza a többi növényi összetevő hatását.

2021.03.19. 18:07

Meg vagyok vele elégedve, nem komedogén az összetevők szerint, de valamiért mégis őt hibáztatom a kis pattanások miatt.Emiatt csak 4:( meg kár, hogy ilyen drága.

2021.02.25. 12:07

Háromszor is újra vettem Eddig ez a legkedvencebb samponom, amivel elég hetente hajat mosnom. Illata visszafogott, szépek az összetevői, nàlam ez egy nagy 5 csillag.

2019.11.16. 15:41

Nagyon kellemes az illata és szépek az összetevői (az illatanyag elvileg természetes kivonatok és illóolajok keveréke), de nekem a levendulás verziótól szebb és puhább a hajam.

2018.06.13. 09:47

Barátnőmtől kaptam ajándékba ezt a sampont, azelőtt nem is ismertem ezt a márkát. Nagyon szerettem használni, kellemes illata van, nem habzik túlzottan. Viszonylag kevés is elég volt belőle, bár nekem alapból nem túl dús a hajam. Kombináltan használtam a pumpás hajhidratáló szérumával, azzal együtt csodaszép volt a hajam, de nem vettem újra, mert elég drága, és csak webshopokból lehet itthon rendelni. Kb 1-1,5 hónapig tartott ki. Kifejezetten szerettem a természetes összetevőket, és hogy ennek ellenére minőségi hajtisztítást végzett, ami sok hasonló termékről még nem mondható el (sajnos). Azért ha lesz valami jó akció, biztosan kipróbálom az Urtekram többi termékét is, mert ezt nagyon szerettem :)