Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység
Lelőhely: Bioboltok, online

Urtekram Nyírfás Krémdezodor

Hozzáadva 2015.05.19.by

tenyitomi

Természetes krémdezodor,amely közömbösíti az izzadtságszagot.Alkohol és szintetikus illatanyagmentes.

2018.06.19. 20:03

Az aloesat használom, nagyon bevált, végre nem vörös meg kipattogzott a hónam alja, ami mint kiderült az alverdés deóktól volt. Nem olcsó de megéri az árát ha pedig valaki mégis átszagosodik próbáljon ki egy kis szódabikarbónát a hónaljra kenni.

2017.07.05. 16:49

minden mentes deot kerestem és az eddigiek nagy többségben csalódást okoztak (kivétel a Dolce Latte de azt már nem ehet beszerezni..nem tudom miért szűnik meg vmi ami jó az olivia natural ami egy vacak ami kimarja az ember hónalját..és több vélemény is alátámasztja, meg még mindig kapható?! hihetetlen...) na szóval ez tök jó meg az aloe verás is, azért egy edzést nem bír ki csont nélkül, de egy átlagos rohangálós napot meg irodai munkát kibír :) újra veszemnem marja le a hónaljatalumínium mentes

Utoljára szerkesztve: 2015.07.17. 11:24 - 2015.05.19. 19:20

2015.0519.Hát,ennyi pénzért többet vártam volna,annyira nem győzött meg.Az illata még csak elmegy,de esti kenést követően/természetesen gyantázott állapotú/másnap délután már érezni néha enyhe sajtszagot.A Dr.Organic újabbjai jobban beváltak,vagy egy meskás krémdeó is tud ennyit harmad árért.Kénytelen vagyok még egy csillagot levonni,nagyon hamar kellemetlen lesz a közérzet ezzel,félig elhasználtan kuka lett belőle,visszatértem a jó öreg Dr.Organicra,az sokkal jobb.