„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
vkata96
Szőrtelenítő cukorpaszta 100%-ban természetes eredetű összetevőkből készült. A természetes argánolajjal dúsított formulájának köszönhetően, amely lágyító és simító tulajdonságai miatt ismeretes, a bőrt hidratálja és tapintatosan puhává teszi. A formula vízzel könnyen lemosható.
2023.07.23. 07:49
Ódákat zengeni jöttem róla.Utálom a gyantát, mert általában a bőrömet is leszedi, ezért eddig főleg az epilátorral próbálkoztam, de nekem az túl fájdalmas, úgyhogy maradt a borotva, csakhát ki akar nyáron 4-5 naponta borotválkozni...Úgyhogy kipróbáltam ezt. Megnéztem egy tutorialt, hogy hogy kell használni, abszolút nem nehéz, már elsőre nem volt vele semmi gondom, azóta még inkább belejöttem.Nekem fantasztikus, nem sebesedek ki tőle, nincsenek utána benőtt szőreim, semmi. És ami a legjobb, hogy egyáltalán nem fáj, bikinivonalon is próbáltam már kétszer, tényleg nem fájt jobban egy szemöldökszedéstől pl.Még egy megjegyzés, én erre ráíratnám, hogy emberi fogyasztásra nem alkalmas, mert valami bennem minden egyes alkalommal meg akarja enni. 😂
2023.07.03. 08:03
Olcsó és szeretem az illatát, de nekem túl bajos (túlforrósodik, utána meg túlságosan lehűl, alig bírom lemosni a maradékot, sokszor kell végigmenni egy területen ahhoz, hogy sima legyen a bőröm.) amúgy sem vagyok egy nagy melegyantarajongó, lehet, hogy ez is az oka, hogy nem jön be annyira.
2023.04.17. 19:35
Nem csodaszer, de jó. Szerintem teszi a dolgát és fájdalom mentesebb mint egy hagyományos gyanta csík. Negatívum, hogy túl gyorsan felforrósodik hiába a leírtak alapján melegítem és utána sokat kell várni, hogy tudjam használni.
Utoljára szerkesztve: 2023.04.08. 15:14 - 2023.04.08. 15:13
Úgy jött ki a lépés, hogy egyszerűen nem jutok el kozmetikushoz. Életmentő volt ez a gyanta. Mástól hallottam a trükköt, hogy egyszerre nagyon pici felületet kenjünk be nagyon vékonyan, és picire vágott gyantacsíkkal húzzuk le. A gyantacsíkot 3 egyforma nagyságú részre vágtam, kb egy négyzet. Azt itt olvastam, hogy meglepő módon érdemesebb a szőrnövekedéssel ellentétetesen kenni, és a növekedés irányába letépni. Tényleg több szàl kijön így egyszerre! Összességében nagyon kevés fogyott egy intim gyantára - szerintem egy doboz 6-10 alkalomra elég lesz. Tekintve, h egy intimgyanta minimum 2-szer annyiba kerül, mint egy doboz gyanta, elég költséghatékony. Így elsőre nem lett tökéletes - egy hét múlva még bátrabban tovább csinosítom majd - de a borotvás bőrkipattogásnál, vagy a gysntacsíkos / görgősgyantás bénázásnál milliószor jobb. Lehet, hogy hosszú távon mondjuk minden 2. intomgyantát ki tud váltani, vagy 3-ból kettőt, de az is lehet, hogy tökéletesen bele fogok jonni. :) Ja, én aláhintőporoztam. Klassz, hogy a maradék simán langyos vízzel lejön mindenhonnan! :)
2022.09.06. 13:05
Nem véletlenül nem tudok gyantáztatni, számomra túlságosan fájdalmas a folyamat, és mindig úgy néztem ki utána kifelé a kozmetikustól, mint akit megvertek... az itteni vélemények alapján próbáltam ki ezt a terméket, annyira sokan írták, hogy nem fáj, hogy elhittem, itt a megváltás.... Tévedtem! Semmivel sem fáj kevésbé, mint a sima gyanta, de "legalább" még felmelegetíteni sem egyszerű, nagyon lassan megy, viszont egy ponton túl hirtelen lesz forró. Pénzkidobás.
2022.08.25. 10:27
Nekem egyáltalán nem vált be. A házi cukorpaszta "profi" alternatívájaként akartam adni neki egy esélyt, de sokkal rosszabb volt, mint a sajátkészítésű gyantám. A felmelegítése nekem macerás, az állaga túlságosan folyékony, és nem szedi ki olyan hatékonysággal a szőrt, mint amihez hozzászoktam. Akinek ez szimpatikus, annak mindenképp ajánlanám a házi cukorgyanta kipróbálását, mert bár ez sem tragikusan rossz (a hideggyanta csíkokhoz képest különösen jó), de a házi megoldás sokkal hatékonyabb, olcsóbb és praktikusabb, mint ez. El sem használtam, néhány hónap pakolgatás után megváltam tőle. Ami pozitívum, az a csomagolás és az applikátor.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.