„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
wishes
A közel 100%-ban természetes alapanyagokból készülő meleggyanta argánolajjal dúsított formulájának köszönhetően akár 28 napon át élvezhetjük bőrünk simaságát, miközben az érezhetően lágy és hidratált marad. Veet Natural Inspirations™ Meleggyanta mikrohullámú sütőben és forró vízfürdőben egyaránt felmelegíthető, a hőmérséklet ellenőrzésére pedig egy erre a célra speciálisan kifejlesztett spatula szolgál. A gyantázást követően a gyantamaradványok vízzel könnyedén eltávolíthatók.
2018.07.03. 11:30
Müllerben találtam. Előtte az X-epil cukorgyantából hasznâltam el egy dobozzal, annál ez sokkal jobb âllagú, könnyebb használni, hasznos a hozzá adott kis spatula is. Hónalja, bikinivonalra és lábra is használom, kíméletes, nem pirosodik ki utána a bőr.
2018.06.05. 11:59
A lábszáramra nem vált be, de intimgyantának + hònaljra álom használni. Nekem van gyantamelegìtőm abba átteszek egy adaggal, és onnan kenegetem. Papìr kell a leszedéshez, kicsit időigényes, vagy csak még béna vagyok, de nincs irritáciò, és meglepően nem is fáj annyira. 9euro, és 4x használatra elég.
2018.05.13. 19:33
Nem értem, miért a nem gyártott termékek között van. Gyártják! Nagyon örültem neki, hogy megláttam Ausztriában egy dm-ben. Már régen ki akartam próbálni. Nem tudom, itthon miért nem árulják, óriási hiba. Remélem, a hazai dm előbb-utóbb megpróbálja, szerintem megérné.Mikroban 40 mp és nagyon jó állagú, a mellékelt faspatulával könnyen felvihető, a kis szövetcsíkkal gyorsan, tisztán használható. Nekem érzékeny a bőröm, de alig érzem a használatát, és nem irritál egyáltalán. Az összetevői is szépek. Korábban a Moom cukorgyanátval értem el ugyanezt a hatást. Érdekes módon más cukorgyanta nem jött be (ragadt, tapadt mindenhova, brrrrr....) De ez nagyon jó, végre! Hatalmas csillagos ötös.
2016.05.25. 09:14
Mindig patronos gyantat hasznaltam, ami nem cukorgyanta volt, nekem az utan a Veet nagyszeru elmeny volt. A hasznalatat meg gyakorolni kell, hogy keveset vigyen fel az ember lanya, de ezt leszamitva csak pozitiv az elmenyem. Kevesbe fajt mint masfajta gyantaval, konnyen lemoshato, igy nem ragadok tole, a papircsikokat forro vizzel kilehet mosni, es az eredmeny barsonyos szortelen bor!
2016.05.11. 07:58
Hát végre egy natúr gyanta, amit még használni is könnyű!!! Én sokszor főztem cukorgyantát, de lehetetlen gyakorlatilag eltalálni a tökéletes állagot! Ennek a terméknek tökéletes az állaga. Nagyon könnyű a felvitele a mellékelt spatulával, a spatula kialakítása nagyszerű! Szépen leszedte a szőröket az alsó lábszáramról, plusz mivel a cukor fertőtlenít, nem gyulladtak be a szörtüszők. És még plusz a gyantaszalagokat el lehet mosni, mert ugye a cukor oldódik vízben, a lábszáramról sem dörzsikefével kellett lemosni a maradékot, mert egyszerűen vízzel lemostam. Én 1900 Ft-ért jutottam hozzá.Ez a termék csillagos 5-ös!!!!
2016.05.06. 21:02
Először próbáltam a gyantázást ezzel,mivel a Veetől csak ez a fajta meleggyanta volt .Akciósan sikerült 2ezer-ért megvennem,gondoltam kipróbálom.Első bénázásom után,második alkalomnál elég szépen letudtam leszedni a lábamról a szőrt vele.1 picit azért csalódott vagyok hogy az van ráírva hogy 3-szor i lábgyantázásra elegendő a gyanta de nekem 1-szeri alkalom után elfogyott a fél tégely,mondjuk ez lehet az én hibámból :S A kis faspatula nagyon klassz bár én akár hányszor kivártam hogy kék legyen a vége (ami jelzi azt hogy már lehet vele dolgozni) addigra nagyon nyúlósnak éreztem és kezelhetetlennek a gyantát. így picit melegebben de még folyékonyan kentem fel. A lehúzó csíkok amik hozzá voltak nem rosszak de itthoni textíl anyaggal nagyobb sikert értem el :DNem tudom hogy újra fogom-e venni,ha változik valami akkor mindenképp frissitem ezt!:D
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.