Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
Wr.
2023-ban megújult összetétel!
2025.02.28. 08:53
Szuper termék, évek óta csak ezzel mosok hajat. Megszűntette a korpát és nem zsírosítja a hajamat. Még a negyedik napon sem látszik, hogy zsíros lenne.
2024.05.23. 09:27
3 éve használom hetente váltogatva a Vichy dercos zöld flakonos samponjait és megmentették a seborrheás fejbőrömet, már csak erős stressz hatására jön ki.
2024.03.03. 21:00
Korpásodás ellen remek termék, viszont zsíros hajra nem a legjobb.
2024.03.03. 20:05
Az évek óta tartó korpásodásomat teljesen megszüntette. Nagyon drága szerintem, de minden fillért megér, hisz tényleg hatásos, már az első használat után is.
2024.02.19. 14:24
Nyáron akadt a kezembe, miután gyógyszertárban ezt javasolták. A száraz fejbőrömre nagyon jó, nem korpásodik, nem hámlik, nem viszket. Viszont a hajmosást nem tudtam vele kitolni, amiben pedig nagyon reménykedtem. Az ára borsos, de viszonylag megéri.
2023.07.08. 19:57
Használ, sokkal egészségesebb tőle a fejbőröm és a hajam. Általában kétnaponta szoktam hajat mosni, most kezdtem használni a sampont és már harmadik napja nem mostam hajat ( remélem ha hosszabb ideje használom már, akkor is ilyen hatékony lesz).