Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
Stenico
2024.09.01. 08:11
Bőrgyógyász ajánlására vettem meg. Szuper lemosó, gyengéd, jól habzik és tisztít. Számomra nem volt zavaró a benne lévő parfüm. Az ára borsos, viszont cserébe a sokáig kitart.
2023.05.04. 10:16
Sajnos én vagyok az akinek nem vált be. Ajándékba kaptam és már az erős illatától kirázott a hideg, valamint nagyon gyorsan zsírban tocsogóvá vált az arcom. Könnyen felhabzó felhabzó lemosó, árban kedvező.
2023.03.17. 11:50
Nagyon jól tisztít, szépen lemattítja a bőröm használat után, mégsem szárít, szépen kordában tartja a zsíros, pattanásra hajlamos arcomat.
2023.03.01. 15:43
Nem szàrítja ki a bőröm, és isteni az illata. Ugyan elég dràga, de nekem elég sokàig elég egy flakon. Màr harmadszorra vettem újra.
2022.07.17. 18:26
Teljesen eltűnt már az eltűnt használat után a pirosság az arcomról, majd a pattanásaim is. Nagyon jó termék. (a kettős hatású arcápolójukat is mindig felkenem utánna)
Utoljára szerkesztve: 2022.06.22. 08:00 - 2022.05.17. 15:01
Nagyon gyengéd, szulfát mentes arctisztító. Lemosni is gyerekjáték és nem hagy semmilyen filmes réteget hátra az arcon. A gyengédsége miatt inkább a kombinált/érzékeny bőrűeknek ajánlanám. A parfümöt kinyomva a flakonból érezni, de az arcon már nem annyira. Ha ez valakinek szempont.Update: Mindennapos használat mellett eléggé szárított, még így nyáron is.