Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Weleda Gránátalmás Regeneráló Olaj

Hozzáadva 2020.06.12.by

UnVraiAnge

2020-ban megújult formula!

A gránátalma hatóanyagait tartalmazó értékes olaj elősegíti a bőr természetes megújulását és selymessé varázsolja azt. A bizonyítottan antioxidáns hatású gyümölcskivonat, segít megelőzni az idő előtti öregedést és rendszeres használatával bőre életerős és szép lesz.

2021.08.19. 07:17

Terhességeim alatt ezt használtam a hasamra, nem is repedt ki a bőröm, plusz egyedül ennek az illatát tudtam elviselni. Téli hónapokban arcon is jól működött, szépen simította a zűrös-babás éjszakák során összegyűrődött arcomat. :)

2019.01.26. 10:06

Arcomra vettem, de inkább "testápoló" olajként használom. Szeretem az illatát, de egyetértek az előttem szólóval, kicsit tömény illat az arcra. Nekem nem okozott csalódást, sokáig elég, bár csodát eddig nem tapasztaltam.

Utoljára szerkesztve: 2018.08.19. 19:53 - 2018.08.11. 11:03

Én is anno az itteni vélemények alapján vettem meg és tényleg szuper. Ha este felrakom, reggel -3 évvel néz ki az arcom viszont túlságosan zavar a benne lévô parfüm amit az arcomra rakok. Emellett az is fura, hogy gránátalmás olajnak adják el, miközben ez csak 8. a listában szal kb kölles vagy jojoba olajnak lehetne nevezni. JA meg kókusz olaj detto ugyanezt az effektet hozza reggelente szóval 3 csillag mert azért szép olaj koktél.

2017.09.13. 12:10

********** nincs mégegy termék, amelyet ennyiszer vettem újra. Egyszerűen mindig lesz otthon ! Tökéletes, pár csepp és csodásan kisimít.

2015.10.23. 12:35

Csatlakozom az előttem szólóhoz: szintén itteni hype-olás hatására vettem, és nálam is nulla volt, amit ez a termék letett az asztalra. Próbáltam nedves és száraz arcra is felvinni, de sehogy nem működött: zsíros, olajos érzés (és küllem!) maradt, de ami a legelszomorítóbb: képes volt irritálni is a bőröm, egy csomószor viszketett tőle. Nem is értem, miért, az is lehet, hogy a vérkeringést pezsdítette fel, és ez nálam az alap érzékenység miatt ilyen vacak formában jelentkezett, vagy szimplán nem vagyunk barátok a gránátalmaolajjal külsőleg alkalmaza. Szóval arcra nem jött be, testápolóhoz adagolva kenegettem még, aztán elfelejtkeztem róla, és pár hónap alatt meg is romlott a maradék 1/3 üvegnyi olaj. Az illata egyébként alapból tetszett, de ilyen célra parfümöt használok:)

Utoljára szerkesztve: 2014.11.11. 08:45 - 2014.11.11. 08:40

Az itteni pozitív vélemények hatására vettem meg ezt az olajat de én sajnos semmit nem tapasztaltam az általatok felsorolt pozitív hatásokból. Igaz még csak 3 napja használom, de ennél többet vártam. Szerintem ez egy nagyon nehéz olaj és nekem reggelre sem szívódik be egyáltalán! kombinált a bőröm, de a száraz és a zsíros részek egyaránt olajosan csúszósak még reggel is. Puhaságot csak akkor érzek, ha szárazon letörlöm az olajat, de ha vízzel, vagy arctisztítóval, máris száraz és húzódik. Ráncaim még nem nagyon vannak, inkább megelőzésre vettem, de mikor ezt használom, a szemem körüli apró kis ráncok még jobban látszanak, mint enélkül! Szóval nincs mire csillagot adjak, mint olaj, még az ötöd ennyibe kerülő babaolajam is jobb ennél, arcápolóként pedig semmit nem csinál. Mivel jó drága, ha már megvettem azért elhasználom, és ha valami csoda folytán elkezdene hatni a bőrömön, akkor átpontozom, de sok reményt nem fűzök hozzá :-(