Megnyílt a jegyvásárlás a 4. Rossmann x Krémmánia Beauty Expóra
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
julcsa95
Az egyedülálló, valódi algából készült maszk 32 természetes és bio összetevőt tartalmaz. Klinikai tesztek bizonyítják, hogy a fermentált tápanyagok csökkentik a ráncokat és a puffadást, összehúzzák a pórusokat, üdévé és egyenletessé teszik a bőrt. Hidratáló hatása 72 órán át érvényesül.
90.37%-ban bio összetevőket tartalmaz.
2018.02.10. 11:36
Szintén Oh My Brush Viki ihletett meg. 😊 Ebayről rendeltem 2 db-os kiszerelésben, magyarországi beszerzési helyén valóban brutális összegért vesztegetik darabját... Valóban nem egy olcsó maszk (még Ebay-en sem), de szerintem egy különleges alkalom előtt, vagy csak úgy egy kis kényeztetésképpen még belefér, mert a hatása tényleg csodás. Ez egy sötetzöld, nyálkás, nagyon különleges algamaszk, ami két részből áll. Éppen ebből kifolyólag praktikusabb lepihenni, amíg a maszk rajtunk van, mert kissé csúszós. Itt jegyzem meg, hogy pazarlásnak tartom bármelyik fátyolmaszkot 20 perc után levenni és kidobni. Én minden fátyolmaszkot legalább 1 órán át fenn hagyok, amíg szépen beissza a bőröm a hatóanyagot. Nekem a tasakban 3 napra elegendő algás zöldes-sárgás szérum maradt, amit esténként építettem be az arcápolási rutinomba. A maszk nagyon szépen hidratált, feltöltötte az arcbőrömet és sokkal simább, feszesebb volt a bőröm a használata után. Jah, és reggel a tükörben olyan volt a tekintetem, mintha 3 napot egyfolytában aludtam volna. 😊 Irritációt nem okozott, illata enyhén algás. Biztosan újra fogom vásárolni. Barátnőknek ajándékba is kitűnő, szeretni fogják! 😊
2018.02.08. 14:37
A rövid és tömör véleményem, hogy NEM - ez most nagyon nem.A bővebben kifejtett gondolataim/tapasztalataim a termékkel kapcsolatban:- vastag, NAGYON vastag maszk, NEM fátyol az biztos! félrevezető a neve, gondolom mivel algából van az egész, ezt nem lehetett vékonyabban megoldani (?).- illeszkedése NAGYON rossz, igaz, hogy 2 részből áll és ez elvileg segítené a jobb fedést, de a szemöldökök között elállt, az arcom bár nem széles nem ért ki a két oldalára, az államon folyamatosan nyomogatni kellett, hogy rátapadjon a bőrre, mert ott is elállt, az orron pedig irreálisan túllóg (de minek??), szóval gáz az egész és egy tortúra a 20 perc, ami a folyamatos illesztgetésekkel telik.- sárgás anyag van a maszkban, ami az én példányomban nagyon kevés mennyiség volt, nem ehhez vagyok szokva egyéb koreai maszkoknál, amit vékonyan a nyakamra fel tudtam kenni az fél óra múltán simán rászáradt és kukacosan morzsolódott lefele (magyarán semmit nem ért).- ha mégis kipróbálnátok figyeljetek rá, hogy gyártástól számítva csak egy évig jó, az én példányom amikor kézhez kaptam kb 3hónapig volt még jó, tehát nem túl friss terméket küldött a webáruház -- tanulság: legközelebb rákérdezek a lejáratra kis forgalmú webáruházaknál, bár ennél a maszknál olyan hogy "még egyszer" nem lesz- hatását tekintve semmi extra, semmiben sem tér el a töredék áru egyéb koreai arcmaszkoktól, fényesen világító arc a 20perc végén, optikai tuning a tükörben, mintha feltöltötte volna a ráncokat, de ez csak látszat.- az ára mindennek tükrében egy röhej, VICC kategória az egész és csak magamat tudom okolni, hogy bedőltem ennek a buta hype-nak és megvettek kilóra a hülyeségükkel. Ha nem használnék napi szinten WHAMISát , akkor ez a maszk jól eltántorítana a márkától, de szerencsére a többi termékük nem ez a lehúzós kategória.Szóval összességében ne sajnáljátok, ha még nem próbáltátok, ezt a 4000Ft-ot inkább hagyom ott a kozmetikusomnál és az eredmény összehasonlíthatatlanul szebb lesz és kellemesebb.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!