Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány

Whimi New Noto Hidratáló Krém

4.2
Hozzáadva 2017.01.20.by

DittyCat

Egyedülállóan hatékony hidratáló, mely néhány használat után látható és érezhető javulást hoz a bőrnek.

Akár genetikailag, akár a káros környezeti hatások miatt érzékeny a bőr, a New Noto helyreállítja és optimalizálja a nedvességtartalmát, mélyen hidratálja, ez által feszesíti a bőrt, kisimítja a ráncokat, csökkenti a bőr gyulladásait és egészséges, friss arcbőrt eredményez.

Használatával csökkentheted, vagy akár teljes mértékben kiválthatod a szteroid tartalmú krémek használatát, és természetes úton teheted egészségessé a bőrödet.

2018.05.17. 12:13

Arckrémnek egyáltalán nem jó szerintem, nekem kipirosodott tőle a bőröm. De kézkrémnek tökéletes, jól hidratál.

2018.02.16. 19:19

Próbaképp rendeltem, gondoltam, ha nem válik be, kézkrémnek jó lesz. De ez a krém fantasztikus. Kombinált, pattanásos, vízhiányos bőröm van, ami valszeg a pattanáskezeléstől az utóbbi időben hiperérzékeny lett, ekcémaszerű foltokkal. Ez az egyetlen krém, ami kezelte a problémát úgy, hogy újabb pattanásokat nem okozott. Sminkelni is tökéletesen tudok rá, EL DW- rel teljesen kompatibilis. Nagyon örülök, h rátaláltam.

2017.11.14. 08:56

Szintén régi Norie boxos szerzemény :) Nem rossz krém, jó nagy kiszerelés, mondjuk drága is (biztosan nem fogom újravenni, mert annyit szerintem nem ér). Én szinte kézkrémként használtam el az egészet, így nagyon-nagyon sokáig elég volt. Arca soha nem használtam, inkább testápolóként vetettem be néha. Könnyen beszívódik, jól hidratál és ennyi :) Az illata nem zavaró, nem erőteljes, akár kellemesnek is mondhatnám, de nem szeretem, ha egy termékben parfüm van.

2017.03.02. 08:54

Még én is régebben a Norie box-ból szereztem be. Én az este legvégső lépéseként szoktam használni arcra, nyakra, esetleg dekoltázsra. Nem szívódik be teljesen, de nekem ez estére pont tökéletes, mivel nincs túl sok zsíros krémem a kombinált bőröm miatt. Ha nem fog gyorsan fogyni, akkor lehet testre is fogom használni. Nem okozott irritációt, de nem is használom rendszeresen.

2017.01.12. 13:09

A bbkrem.hu oldaláról rendeltem kb. egy évvel ezelőtt. Ekcémás volt az akkor 4 hónapos kislányom, mire ennek és egy gyógyszertári krémnek a keverékétől meggyógyult. Ugyan 6000 Ft nem kevés pénz érte, de mivel nem általános testápolóként használjuk, még mindig van belőle.

2017.01.07. 21:51

Nekem nagyon bevállt. Végre egy krém, amitől nem fénylik tulságosan a bőröm, mégis kellően hidratál :)