Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

4.3
Hozzáadva 2011.02.09.by

Crystal

2019.04.19. 20:35

Szerettem ezt a habot, kicsit drága volt, de működött. Sajnos egyszer csak eltűnt és nem találkoztam vele. Akkor átálltam a Rossmann saját márkás borotva habokra. Azok is jók és jobb árban vannak. Lehet ha lehetne újra kapni sem vennék már. Maximum a retró kedvéért.

Utoljára szerkesztve: 2015.08.31. 16:30 - 2015.07.08. 19:40

Szeretem, pedig csak hirtelen lekaptam valamit a polcról.. Kicsit több hab kell, mint amit megszoktam egy másik terméknél, de cserébe nem érzékeny rá a bőröm. Jó illata van nagyon:)Update: Nyaraláskor ezt használtam, és amíg a többi terméknél pár nap mindennapos borotválás után hónalj és bikinivonalnál már erősen begyulladt, ennél a terméknél egyáltalán nem tapasztaltam ilyesmit, cserébe nem szárította ki a bőrömet sem, hanem ápolta. Azt hiszem, hogy ennél jobb borotvahab nem létezik..:)

Utoljára szerkesztve: 2015.05.11. 09:41 - 2015.05.11. 09:40

Akciósan vettem 399-ért nagyon jó kellemes az illata , teszi a dolgát , a hab is kissé pink színű nagyon tetszik! Újra fogom venni ha akcíós lesz!!!

2015.03.20. 11:51

Nem rossz. Kevés kell belőle, az illata nem bántó, de nem is különösebben finom. Nem irritál.Ráadásul baromi olcsón jutottam hozzá, 250 Ft volt a Tescoban, nem közeli lejáratú vagy sérült, így egyből 2-t vettem. Nem bántam meg.

2014.01.11. 19:35

Alapvetően nem rossz borotvahab. teszi a dolgát, nem irritál. jó az illata és az ára is elfogadható, de én valahogy jobban szeretem a zseléket, azokkal könnyebb dolgozni.

2013.12.08. 14:04

Ilyenem még ajándékcsomagba volt pár éve, ha jól emlékszek amire kitalálták jó volt,de nem nagy szám nem venném újra :) Illatára emlékszek az finom volt,bőrt se irritálta.