Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Yamuna Shea Vajas Tusfürdő

4.6
Hozzáadva 2018.03.01.by

jagerpeter1994

"Akarod, hogy a tusfürdőd lágyan simogasson? A lágyan édeskés illatú shea vaj bársonyos puhaságot kölcsönöz a bőrödnek, nyugtató hatásával enyhíti az esetleges allergiás reakciókat, bőrproblémákat."

Utoljára szerkesztve: 2020.05.13. 20:26 - 2020.04.12. 17:56

Update: így a tubus vége felé járva tényleg nagyon megszerettem. Az itteni INCI-vel összehasonlítva nekem ugyanez van meg viszont van benne mandula, ami itt nincs feltüntetve. Az illata ami eddig is zavart, a mandula terhére írható, nekem fanyar,keserű amit még most sem szerettem meg, de az összetevői mégis meggyőznek hogy vegyem meg újra. Meglátjuk pár hónap múlva mennyire fog hiányozni ez a termék,megéri e "szenvedni" a kellemetlen illatával...Ajándékba kaptam még télen de csak most kezdtem el használni. Az illata nekem olyan semleges, nem tolakodó. Nem habzik túlzottan ami nem zavar. Száraz a bőröm ami fontos nem viszketek utána. Ha elfogy lehet megveszem majd újra meglátom :) - nekem pozitív csalódás.

2019.06.14. 07:55

Száraz, érzékeny bőrömre vettem és nekem bevált. Tusolás után nem kell testápolóval kenni magam, mert nem szárít, nem irritál, kellően táplálja a bőröm. Az illata olyan semmilyen, nem jöttem még rá mire hasonlít, de a lényeg, hogy nincs erős mű illata. A párom is nagyon szereti, így mindketten ezt használjuk. Vettem hozzá pumpát, h kényelmesebb legyen a használata, ha elfogy csak cserélem és mehet tovább.

2019.01.16. 11:15

Azért vettem, mert iszonyat száraz a bőröm így a tél közepén és reméltem, h már zuhanyzás közben is tudok vmit tenni. Én azt csinalom, h rajtahagyom a bőrömön amíg letisztítom az arcom,így extra jól beszívja a bőröm. Imádom!

2018.11.19. 11:53

Nagyon jó! Az illata is, az is, hogy ilyen kevés elég belőle, és a bőrömnek is jót tett. Csak azért nem veszem újra, mert próbálok leszokni a műanyag flakonokról.

2018.10.17. 22:14

Ki szerettem volna próbálni, mert a termékcsalád többi tagját nagyon szeretem és persze az illatukat is imádom. Ennek sajnos az illata kicsit más, nem olyan finom számomra mint a többinek.. Maga a tusi teljesen rendben van: jól habzik, ezért kevés kell belőle, tisztának érzem magam tőle, de közben nem szárít. Viszont nem túl nagy szám, szerintem ez a kiszerelés ilyen áron nem feltétlen éri meg.

2018.02.27. 20:39

Nálunk Ő az intimmosakodonk. Amióta nem használunk állatkísérletes márkákat, kutatok a piacon, hogy mivel helyettesíthető a dove, nivea es társai csodás intimmosakodoja. Először a joghurtos szappant próbáltam ki odalentre a Yamunatol, de a boltban a lányok óva intettek a szappan intim területen valo alkalmazásától, a nem megfelelő ph értek miatt. Ok ajánlottak a shea vajas tusfurdot intim területre, es lám, tökéletesen működik. Nem csip, nem irritál, nem szarit. Meg Németországból is gondolkodom az utánpótlásról, annyira szeretjük! :) a férjem is ezzel mossa magát ott. Tőle sem érkezett meg panasz.