Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
DoDo1991
Lassan habzó, bőrbarát sampon, mely kíméletesen tisztítja a hajszálakat, ápoló hatóanyagai pedig regenerálják a fejbőrt. Nem nehezíti el a hajat, fényes és puha tapintású lesz. Még a nehezen fésülhető hajat is megszelidíti.
2021.02.04. 14:56
A régi változatát próbáltam, de sajnos azt ki kellett dobnom anno, mert megromlott. Bár az igaz, hogy elfeledkeztem róla és kb. 3-4 hónapig állt, de más samponnal még nem jártam így. Viszont a hajam zsírosodását kitolta akkor is, és ez az új csomagolású verzió is ki tudja tolni egy nappal a mosást. Nekem teszik az illata is, és az állaga is jó. Viszont első mosásra nem habzik, így előmosásra mást használok.