Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Dm, rossmann, patikák

yes.pharma Aknesol SOS Pattanásszárító Krém

3.9
Hozzáadva 2016.04.08.by

sisu69

10 g
  • Extrém nagy mennyiségben tartalmaz tiszta kamilla olajat és cink-oxidot.
  • Lágy krém állagú.

2021.01.05. 17:15

Óriási csalódás! nem hogy használna, árt ez a termék a pattanásos bőrnek.

2018.06.09. 10:43

Másnapra, szinte teljesen elmúlnak tőle a pattanásaim. 2 éve már csak ezt használom.

2018.03.22. 19:37

Nekem volt, amikor hatott, de ahhoz minden egyes nap használnom kellett.Amivel nagyon nem tudtam megbarátkozni, hogy egy éjszakán vagy délutánon át szürke színű legyen az orrom, ráadásul megfogja a szemüvegemet, párnámat, zsebkendőmet, stb. (Ráadásul van egy kamilla-szerű szaga is, de azt meg lehet szokni)Nekem ez volt az első pattanás-elleni kencém, egy patikában szereztem be. Nagyjából 1 hónapig használtam rendszeresen, később újabb egy hónapig bírta. Drogériákban nem találtam meg, csak az Aknesol zöld színű ecsetelőjét, azóta sem vettem újra, vannak sokkal olcsóbb, intenzívebben szárító termékek is.

2017.03.10. 09:25

Kicsit nehezen szívódik be, így valóban figyelni kell arra, hogy ne kenjek össze vele semmit, de a hatás nem marad el. Nagyon sokáig elég, gazdaságos, ügyes megoldás.

Utoljára szerkesztve: 2017.03.12. 14:17 - 2017.02.19. 01:15

Tényleg csodát művel! Volt, hogy este szétnyomtam a fél arcom, felkentem és másnap nyoma sem volt pirosságnak! Viszont vigyázni kell, hogy ne kenődjön szét éjszaka

2016.07.21. 12:09

Kicsit érdekes látvány, mintha betonszerű masszát kennénk az arcunkra. :) Nekem klasszul bevált, elég sokat kell pöttyinteni egy pattira, de sűrű, úgyhogy ott marad. Reggelre szinte elmúlik a gond mindig. Eddig az egyik leghatásosabbnak mondható, de az ára kissé borsos.