Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Gica81
2024.11.28. 22:13
Illata - íze a top, annyira jó, hogy valamit elkenegess, viszont extra száraz ajkakra nem ezt választanám.
2023.01.17. 19:03
Kellemes illata van, de szinte egyáltalán nem hidratálja az ajkaimat...
Utoljára szerkesztve: 2021.02.10. 21:16 - 2021.02.10. 21:13
Icipicit hidratál, de sajnos nem valami kényelmes az ajkakon. Nekem kevésnek bizonyult.
2020.10.30. 17:11
Az illata kellemes, viszont a hidratálása már kevésbé. Ha nagyon ki vannak száradva az ajkaim, sajnos akkor egyáltalán nem hatásos. Nem hiszem, hogy újraveszem.
2020.07.30. 14:01
A korábbi verziót imádtam, amikor bekentem vele a szám, olyan érzés volt, mintha raffaello-t ettem volna. :)Sajnos amióta megújították már nem ugyanaz az illata. A hirdatáló hatásával én elégedett vagyok, számomra télen is megfelelő.
2020.07.26. 11:19
Én leszek az, aki felhúzza ezt a kis drágát. :) Imádom az illatát, nekem jól hidratálta az ajkaimat. :) Újra vevős. :)