Önbarnítók

Yves Rocher Autobronzant Le Soin Vegetal Corp Express Önbarnító Permet

4.1
Hozzáadva 2015.04.28.by

Biu

"Expressz" önbarnító permet, mely természetes és ragyogó barnaságot kölcsönöz bőrének mindössze 1 óra alatt.

Növényi eredetű összetevők: tahiti tiare virágkivonat, bio mezőgazdaságból származó hamamélis víz, mangiferin

2020.03.12. 10:04

Kifújáskor nagyon intenzív illata van, de ez vállalhatóvá szelídül egy idő után. Ezt leszámítva szuperkönnyű, vízszerű állagú, kitűnően eloszlatható, azonnali, maradéktalan felszívódású önbarnító permet, enyhén, de szépen, egyenletesen barnít. Sajnos, az "önbarnítószag" itt is előkerül egy idő múlva, amit elég nehezen tolerálok ennél és más termékeknél is.

2018.04.05. 17:22

Nem vagyok tőle elájulva. Valóban expressz barnaságot ad, nekem elég kétszer használni és szép színem lesz. Talán tényleg nem sárgás színt ad, mint az eddig próbált önbarnítók. Viszont iszonyú nehéz egyenletesen felvinni, hogy egységes és foltmentes legyen a végeredmény. Talán jobbak azok a barnítók, amik fehér színűek, így látni, hova kentem már. Korrigálni is nagyon nehéz, szinte levakarhatatlan. Nem fogom újravenni.

2018.04.05. 11:40

Nekem nagyon nem jött be. A szaga borzalmas. Gyorsan bebarnít és lemoshatatlan lesz, így nagyon figyelni kell a felkenésére, különben nagyon foltos lesz az összhatás.

2018.03.18. 11:30

Teszi a dolgát, tényleg hamar látni a barnulást. A felvitelnél azért oda kell figyelni, de ha jól csinálod, nem leszel foltos. Barna színt ad, nem sárgát és szépen kopik. Negatívum viszont, hogy számomra valami eszméletlen büdös önbarnító szaga van, nincs az a parfüm, ami elfedné. A ruhám, a hajam, mindenem büdös volt tőle. Egyszer este használtam, másnap ágyneműt kellett cserélném, annyira beszívta a szagát az ágy. Lehet csak az én bőröm el működik így és amúgy is érzékenyebb vagyok a szagokra, mint az átlag, de a hozzám hasonlóaknak szenvedés a használata. A szagot leszámítva amúgy nagyon jó kis cucc, adok rá 4 csillagot.

2018.03.04. 14:18

Lábamra használom és tökéletesen elégedett vagyok. Nagyon szép természetes szint ad és emelett táplál is.

2017.09.11. 13:37

Idén nyáron kezdtem el használni, mert a lábam térdtől lefelé valahogy sosem akar annyira lebarnulni, mint a combom, és ez a pár árnyalatnyi különbség elég mókásan fest, így gondoltam némi önbarnítóval korrigálom ezt a helyzetet. Mivel épp akciós volt, és elég jó véleményeket hallottam róla, gondoltam teszek vele egy próbát. Alapos radírozás és hidratálás után használtam, és azt kell mondanom nekem bevált. Gyorsan kell vele dolgozni, és alaposan el kell oszlatni hogy ne legyen foltos, de ez a legtöbb barnítóra igaz. Szerintem szép, természetes hatást lehet vele elérni, a legtöbb barnítóval szemben ennek inkább barnás, mint sem sárgás alaptónusa van. A hatása nagyjából egy hétig tart, és szép egyenletesen kopott le. Szerintem jobb, mint a piacon kapható legtöbb önbarnító. Azonban sajnos az INCI nem túl szép.