Yves Rocher Couleur Színvédő Sampon Festett Hajra
CatLynn
A bio mezőgazdaságból származó galagonyával gazdagított sampon táplálja az igénybevett hajszálakat és védi a festett hajszínt a fakulástól. Haja szépségtől ragyogó lesz, a festett szín tovább maad szép! Parabén-, szilikon- és mesterséges színezékmentes összetétel. 96%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Növényi eredetű összetevők: bio galagonyavirág-kivonat, növényi lemosó alap.
Kiszerelés: 300 ml
2024.02.18. 20:23
A Legjobb sampon,amit használtam! A festett hajamra tökéletes volt, a zsírosodás nem volt jellemző, egy hétig teljesen viselhető volt a hajam. 2.samponként használtam, így csak egy kis mennyiség kellett belőle, sokáig elegendő volt. Újravenném!
2022.12.18. 09:34
Anyukám kapta ajándékba, de neki nem tetszett, így átpasszolta nekem. Elhasználtam, de nem fogom újravenni. A növényes, friss illata megtetszett, de nagyon "száraz", kócos érzetű volt a hajam mosáskor (még vizesen), így extra sok balzsamot használtam utána, hogy ki tudjam fésülni és kellemes tapintású legyen a hajam. Tisztításban hozza egy átlag sampon színvonalát, semmi extra. Színvédelem terén nem vettem észre, hogy bármi pluszt adna (enyhén szőkitett a hajam, egyébként sima sampont használok, nem kifejezetten festett hajra valót).
2020.04.13. 16:09
Illata visszafogott, olyan kellemes növényi illat :D Teljesítménye viszont kb semmi, másnap már zsíros volt tőle a hajam.
2019.09.16. 13:52
Adventi naptárban volt egy 50 ml-s kiszerelés. Nem festett a hajam, de nyáron egy hétvégi utazás alkalmával elhasználtam. Jól tisztított, ugyan nem lett csikorgósan tiszta érzetű, a habzása is kifejezetten jó, meg is lepődtem. Az illata nagyon finom! Az én hajam nem szereti a hasonló samponokat, mindegyiktől szénakazal lesz, ahogy ettől is, de ezt orvosoltam balzsammal. Hosszú hajam van, így is több mint 2 alkalommal fogyott el ez a csöppnyi kiszerelés. Releváns véleményt festett hajúak tudnak alkotni, de mint átlagos sampon teljesen jól működik. A fejbőröm nem viszketett tőle, ami pozitív.
2019.08.29. 06:12
Egy átlagos sampon, a színvédő hatását nem vettem észre, mintha nem is azt a cél t szolgálná. A hajam nem lett fényesebb és gyorsabban zsírosodik tőle, az illata viszont kiváló ezét adok 3 pontot.
2019.08.18. 08:40
Nagyon megszerettem ezt a sampont. Finom az illata, jól habzik. A hajam szép fényes tőle. Számomra nagyon nagy pozitívum, hogy 1 nappal kitolta a hajam zsírosodását. Eddig ez a legjobb sampon az YR samponok közül. Egyszerű, de nagyszerű.