Lelőhely: Yves rocher márkaboltok

Yves Rocher Fejbőrradír Városi Hatások Ellen

3.3
Hozzáadva 2019.07.19.by

jaimenature

Hatékonyan veszi fel a harcot a por, a dohányfüst, a levegőben lévő mikroszennyeződések és a szmog káros hatásaival. A moringamag kivonattal készült, városi hatások elleni hajápoló védi a hajat a külső káros hatásoktól, melyek elnezehezítik és nem hagyják szabadon lélegezni, emellett a haj zsírosodását is lassítja. Ultra-lágy textúrája gyengéden tisztít. Eltávolítja a mikroszennyeződések 94%-át. Tisztító szemcséi 100%-ban természetes  eredetűek.

98% természetes eredetű összetevő; 0% szilikon, parabén és színezék.

2022.07.12. 14:02

Könnyen zsírosodó, sűrű és vékony szálú, szőke hajam van és érzékeny fejbőröm.Ajándékba kaptam rendelés mellé. Nem vált be. A termék nagyon sűrű, nehéz kezelni, felvinni. Kimosni lehetetlen, minimum 2x samponozással jön csak ki. Semmilyen hatását nem érzek, sőt, mintha gyorsabban zsírosodna a hajam ezután.

2022.05.09. 13:42

A kis kiszerelést vettem meg próbaképp. Olyan sok értelmét én sem látom ennek a terméknek, legalábbis hosszú haj esetén. A túl nagy szemcséket nem tudtam eljuttatni a fejbőrömig, bármennyire is próbáltam oda felvinni és bemaszírozni. Annyi pozitívum volt benne, hogy miután kiöblítettem a sampon sokkal jobban habzott és könnyebbnek, tisztábbnak éreztem utána a hajam.

2021.11.29. 15:05

Számomra teljesen érthetetlen ez a termék. Vékonyszálú, zsírosodó hajamra kerestem megoldást, ami a zsírosodást lassítja. Olyan, mint a kézkrémbe kevert kristálycukor vagy tengeri só, ami sem nem habzik, se nem könnyen eloszlatható. A hajszálaim összegubancolódtak, nehezen tudtam kimosni. Akkor még nem volt tangle teezerem, így megszenvedtem a hajszárítást is. Pénzkidobás volt. A pasimra tukmáltam, neki nem okozott gondot a 2 centis hajával.

Utoljára szerkesztve: 2021.11.14. 17:43 - 2021.11.14. 17:40

Kis kiszerelést vettem meg próbaképp. Kb 1 hajmosásra elment az egész, kényelmetlen volt használni. Nem éreztem pluszt. Kellemes az illata

2021.07.01. 09:14

Mi mindent el lehet adni hangzatos marketingszöveggel... Ajándékba kaptam, magamnak ilyet soha nem vennék. Akinek 1 cm-nél nagyobb a haja kb. teljesen értelmetlen és felesleges ilyesmivel próbálkozni, a hajadtól nem fogod tudni leradírozni a fejbőrödet.

2021.03.05. 19:26

Macerás használni és semmi hatása.