Bőrtípusok: bőrtípusok and normál

3.1
Hozzáadva 2020.03.31.by

nikol

300ml
  • Majomkenyérfa levél kivonatnak köszönhetően göndör hajának hosszantartó rugalmas hullámokat ad
  • Ellenáll a nedvességnek és a göndör haj gubancolódásnak
  • Határozott, könnyedek és dús hullámok
  • Könnyedség, hullámos haja rugalmasabb egész napon át
  • Szilikonmentes formulájának köszönhetően nem nehezíti el a hajat.

2018.10.27. 09:25

Az ápoló hatását is mutatja, hogy a barátnőm teljes megelégedéssel balzsamként használta a göndör hajára...:D :D :D :DNekem is göndör, de tökéletesen bevált egy átlátszó samponnal keverve. Erre a hajtípusra egyébként sem érdemes a gél állagot választani, szöszös lesz tőle, márkától függetlenül. Viszont magában meg zsírosítana, ezért kutyulom és higítom. Macerásabb leírni, mint csinálni...

2018.05.16. 18:08

Nem szerette a hajam. Elnehezítette, rekord gyorsaság alatt zsíros lett tőle.

2016.12.05. 15:10

Szörnyű sampon. Nagy reményeket fűztem hozzá, mert még sosem láttam direkt göndör hajra való sampont, gondoltam kipróbálom. A hajam 2 naponta zsirosodott, ez a sampon semmit nem tisztított rajta és még drága is.

2016.11.10. 10:10

Iszonyatosan zsíros lett tőle a hajam. Volt, hogy este megmostam, és már másnap délután inkább összekötöttem, mert éreztem, hogy zsíros. Előtte ilyen még nem fordul velem elő egy samponnál sem. A hajam göndörségén meg semmi változást nem vettem észre. Szerencsére hamar elfogyott így, hogy kétnaponta hajat kellett mosnom

2016.09.30. 05:30

Ez a sampon alig tisztít. Valamivel tényleg göndörebb utána a hajam, de a fejbőrömet mintha nem is tisztítaná, és a hajam is elég matt tőle. Igaz, nekem a legtöbb sampon nem válik be. Sajna vissza kell térnem a méregdrága l'Occitane-ra.

2016.08.03. 20:26

Nagyon elégedett vagyok, nekem nagyon puha és szép fényes és rugalmas lett tőle a hajam.