Yves Rocher

Ár:   2400 Ft   Kategória:   Arcápolók
Kiszerelés:   150 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   Yves Rocher márkaboltok   Bőrprobléma:   Túlérzékenység

A krémet feltöltötte: edibaba, az összetevőket feltöltötte: gigi, Módosítva: 2016. március 18.

Kiszerelés:   150 ml
Lelőhely:   Yves Rocher márkaboltok
Kategória:   Arcápolók
Bőrprobléma:   Túlérzékenység

Az Yves Rocher Cosmetique Vegetale kutatói felfedezték a Sigesbeckia Orientalist, mely kivételes nyugtató hatásáról ismert. Mint egy gyógyír nyugtatja, helyrehozza és megvédi az érzékeny arcbőrt. Védi és nyugtatja a bőrt. Permetezze arcára a nap bármely szakában, hogy felfrissítse bőrét.

100%-ban természetes módon megalkotott, alkohol és tartósítószer mentes. Több, mint 91%-ban természetes eredetű alapanyagokból készült.

Illatanyag, alkohol és ásványi anyag mentes.

Tiria

googles

Korcsoport:  -
2017. május 19.

Nekem jónak tűnik. Napon voltam sokat, utána zuhanyoztam és az arcomra fújtam ebből. Jó érzés és lehet, hogy placebohatás, de úgy látom, valami jót is csinált az arcbőrömmel. Fogom tovább használni és ha többet tudok mondani, frissítem ezt. Egyelőre viszont amit írnak, azt szerintem hozta.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2017. május 19.

szucsivettke

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2017. április 11.

Nekem minden hibája ellenére nagyon bevált. Előtte a PharmaTheiss Therma Plus arcpermetét, majd később a La Roche Posay permetét használtam, amiket szintén szerettem, de nem annyira, hogy újravásároljam őket, viszont őt tuti megint megveszem!
A "permetező" része tényleg katasztrofális, nem az a kellemes, vékony rétegben az arcodon elterülő dolog, hanem olyan, mint amikor húsvétkor jól leöntenek :D de ha utána az ujjaiddal elkened, akkor szépen eloszlatható. Valóban hagy maga után egy ragacsos érzetet, de nekem ez hamar elmúlik és a végeredményért megéri!
Mert nekem csodálatosan megpuhítja az arcomat, szerencsére soha nem volt annyira pattanásos a bőröm, viszont az utóbbi időben kissé érdes lett a felülete és apró bőrhibák jelentek meg rajta, de mióta ezt használom, olyan a bőröm, mint a babapopsi :D ezt még a vőlegényem is észrevette, szóval nálam tuti nyerő a termék :D :D
Ha befújom vele az arcomat érzem, hogy tényleg mélyen hidratálja és megnyugtatja a bőrömet. Örülök, hogy rátaláltam!

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. április 11.

Rendoca

2017. március 13.

Szeretem ezt a frissítő, nyugtató arcpermetet.
Szépen hidratál... sminkelés előtt használom. Nem okozott irritációt.
Valóban nyugtatja a bőrt. :) Engem nem zavar hogy picit erősebb a permetező hatás. Kellemes érzés, pár perc alatt beszívódik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2017. március 13.

Szeretem ezt a frissítő, nyugtató arcpermetet.
Szépen hidratál... sminkelés előtt használom. Nem okozott irritációt.

Mandy133

2017. január 24.

Ezt a terméket nem nagyon tudtam értelmezni, olyan volt mikor fújtam az arcomra mintha slaggal locsolnának. Érzésre mintha egy plusz réteg ragacs lenne rajtam, ezért inkább nem használtam el.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2017. január 24.

ihavenotime4this

Bőrprobléma: Pigmentfoltok
2016. november 4.

Ezt permetnek nevezni erős túlzás. A vape szúnyogriasztónak ezerszer különb a szórófeje és jobban porlasztja a terméket, mint ez. Éppen emiatt én sem tudtam arra használni, mint amire megvettem, így otthon "locsolom" magamra inkább, kissé fölöslegesnek érzem ezt a plusz réteget tonik és esszencia mellett, viszont mivel azt nem teszi lehetővé, hogy napközben csak úgy magamra fújjam, ezért kénytelen vagyok a reggeli és esti rutinomban elhasználni.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pigmentfoltok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. november 4.

Lepketanonc

Bőrprobléma: Túlérzékenység
2016. augusztus 24.

Azért vettem, hogy óvja és megnyugtassa a bőrömet, ehelyett ragacsossá és pattanásossá tette.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Túlérzékenység |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 24.

Titvog

2016. augusztus 17.

Amikor megláttam az üzletükben, ahol először jártam, nagyon megörültem, hogy végre lesz mit fújkálnom magamra, hidratálni az arcomat rohanós napokkor is. Az eladó hölgy azt mondta ezt nyugodtan lehet fújni sminkre is, nem lesz vele gond. Sajnálom, hogy nem próbáltam ki az üzletben a spricnijét, különben 100% hogy nem vettem volna meg. Arra számítottam, hogy 1500 forintért majd egy kellemes könnyű permetet fúj, erre kb lelocsolta az arcomat. :(
Az dicséretes, hogy nincsen benne se alkohol, sem pedig parfüm, de mindent elront ez a béna fújóka. Egyébként nem irritált, nem csípett, csak épp elég baj, hogy a szép üvegét le kell majd cserélnem, vagy esetleg egy másik tetőt rá rakni, mert ez így nem állapot.
Ezek miatt a problémák miatt már fél éve áll a polcomon ez az arcpermet. :/

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2016. augusztus 17.

Ezek miatt a problémák miatt már fél éve áll a polcomon ez az arcpermet. :/

Funnyface

Bőrprobléma: Pirosság (rozacea)
2016. július 9.

Megörültem neki, végre egy alkoholmentes arcpermet. Sajnos, inkább csalódtam benne. A szórófeje mindenfelé locsolta (nem fújta) a terméket, csak az arcomra nem. Reméltem, hogy napközben használhatom majd, amikor felfrissülésre vágynék, vagy jól jön egy kis extra hidratálás. Ehelyett maradt inkább otthon a polcon, és a tenyermbe fújkodtam, úgy oszlattam el az arcomon. De sajnos, folyamatos használata mellett arcom kipirult tőle. Több növényi kivonat is irritálja a bőrömet, nemcsak az alkohol...úgy tűnik ez is. Elajándékoztam, hátha másnak használ. Ha neki sem jön be, legfeljebb elhasználom másnaponta. Kidobni nem szeretném.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pirosság (rozacea) |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. július 9.

Anitamakeup

Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín
2016. június 2.

Egészen sokáig imádtam az yves rocher termékeket és millió dolgot vettem tőlük.
Aztán szépen lassan észrevettem, hogy mennyi de mennyi dolog okozott csalódást, és feleslegesen dobtam ki rá a pénzt, vagy egyszerűen vacak termék.
Ez a darab is az, 2200 ft - ért :O
Nem kellemes a használata, nem okoz sem jót sem rosszat, keserű íze van ha a számat megnyalom miután befújtam az arcom vele, és ragacsos érzést hagy maga után.
Sokáig gondolkodtam ennyi pénzért mit várjak tőle, de hiába próbáltam szeretni, használtam, egyszerűen ez egy felesleges és nem jó termék!

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Egyenetlen bőrfelszín |  Korcsoport: 35-44 |  Dátum: 2016. június 2.

Egészen sokáig imádtam az yves rocher termékeket és millió dolgot vettem tőlük.
Ez a darab is az, 2200 ft - ért :O

umpalumpa

Bőrprobléma: Bőröregedés
2016. január 1.

Nekem most a szomjas bőröm megmentője. Bejöttek a mínuszok és látványosan kiszikkadt a képem. Az összetevők többnyire okésak.
A bőrömbe paskolom miután a tenyerembe fújtam és felkenem a krémemet mielőtt felszívódik, vagy megszárad. Hidratáltabb érzetet ad. Kicsit fényes lesz az arcom tőle, de nem zavar. Nagyon jól esik.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Bőröregedés |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2016. január 1.

Gyulladáscsökkentők: Sigesbeckia Orientalis (St. Paulswort) Extract
Hidratálók: Glycerin, Butylene Glycol

Oldószer. Segédanyag, mely segíti az aktív hatóanyagok (pl. szalicilsav) felszívódását

Glycerin h 0 0

A krém beszívódását segítő anyag, vízmegkötő tulajdonsága is van. Hidratáló készítmények gyakori összetevője. Nem csak a kozmetikai iparban, hanem az élelmiszeriparban is használt az étel nedvességtartalmának megőrzésére.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)

Oleth-20 ti I eu 1 0

A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztítószerként és emulgeálószerként használják a kozmetikumokban, de segít abban is, hogy a terméket egyszerű és kellemes legyen eloszlatni a bőrön. Paula Begon szerint bár természetes formában a halolajban fordul elő, a kozmetikumok általában szintetikus formában tartalmazzák.

Szorbinsav, melyet élelmiszerekben és a kozmetikumokban is tartósítószerként használnak, jellemzően más gyengéd tartósítószerekkel kombinálva. Enyhe, természetes eredetű összetevő, mely egy 2004-es tanulmány szerint még az ekcémás bőrűek által is jól tolerált.

Cellulózból (legfőbb növényi rost) előállított természetes összetevő, melyet elsősorban sűrítőanyagként használnak. Ezenkívül még felületi hártya képző, emulzió stabilizáló és maszkoló (kellemetlen illat, íz semlegesítése) funkciója is van.

Az EDTA az ethylenediaminetetraacetic acid (etilén-diamin-tetraecetsav) rövidítése. Stabilizáló és segédanyagként használatos a kozmetikumokban, mely elősegíti, hogy a krém megőrizze állagát, illatát (e nélkül az összetevők hajlamosak a víz ásványi anyagaival reakcióba lépni nem kívánt változásokat okozva ezzel a krémben).

Egy kínai gyógynövény kivonata, melyet már évszázadok óta hasznánakk a délkelet-ázsiaiak helyi fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatása miatt. A hatásmechanizmusa még nem teljesen ismert, de e szerint a kutatás szerint valóban kedvező hatása lehet a gyulladásos panaszokkal szemben. Paula Begoun szerint semmilyen hatása nincs a bőrre, egyes kutatások szerint viszont képes csökkenteni a stírák és ráncok hosszúságát és mélységét.

Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.

Gumiarábikum. A Szahara vidékén honos arabmézgafa szagtalan, nyálkás, gumiszerű váladéka. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint filmképző és maszkoló (szagokat, ízeket semlegesítő) hatása miatt használják a kozmetikumokban, az EWG szerint pedig kiváló kötő- és sűrítőanyag. Az összetevővel elsősorban szempillaspirálokban találkozhatunk.