Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
anonymous
2016-os limitált tavaszi kiadás
"A Boho Stones kollekció laza, polgárpukkasztó világát a bohém életstílus inspirálta. Az Yves Saint Laurent nő szabad, és elutasít minden konvenciót -baja azonban sosem esik, hiszen ékszerei, akár az amulettek vigyáznak rá. Maga Yves Saint Laurent is imádta a különleges drágakövek hatsát, és életes során francia ékszertervező barátjával több ékszert készítettek. A sikkes szabadságot az opálos, türkizes hatású limitált termékek tökéletesen kifejezik a 2016-os kollekcióban."
2022.09.15. 19:21
A mai napig megvan még, egy szülinapra kaptam. A minősége ma is kifogástalan, a színei bűbájosak, egyedül a közepén levő glitteres ezüst csak swatcholt, a drágakő-koncepcióba természetesen illik, mint a paletta része, ott nekem döcög. Üde, bájos, jól használható